Variat Napisano 10 Grudnia 2015 #364590 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum - Ostatnimi czasy siedzę cały czas. - Minimum 16 lat - Ehh.. - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia - W ciągu tygodnia wyciągnę 6 razy tyle o.0 - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Znam prawie na perfect. ( Dostałem bany za te co nie wiedziałem ) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Ja prawie cały czas podchodzę z kulturą, co innego gdy ktoś tego nie chce ( i twierdzi iż jestem naćpany... ) - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Mentos płacze gdy mnie nie ma, to wystarczy ? - Minimum 30h przegrane na serwerze - Mam już rozwiązane problemy z cs'em tak więc chwila moment a będę miał ponad 100 - Obowiązkowo aktywne konto steam - Zawsze było obowiązkowe... - Posiadanie mikrofonu - Praktycznie tylko ja gadam... Nick: Variacik Wiek: 20 Lat Doświadczenie (w byciu adminem): Nawet większe niż zaawansowany. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 może więcej, trochę czasu minęło. Staż w CS-sie: W 1.5, 1.6, GO czy wszystko razem ? Lepiej nie pytać... Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: A powiedzcie mi, dlaczego nie ? Skoro się na tym znam to można to wykorzystać czyż nie ? Poza tym, patrz punkt niżej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Z własnej woli ? 12 h ? Z obowiązku ? Nawet 24 h ? Kontakt: Steam / Forum Link do GameTracker'a: Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 10 Grudnia 2015 #364614 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Jestem na Tak Aktywny Kulturka jest, platforma steam jest, doswiadczenie jest, mysle ze dobrze sie sprawdzi jako admin naszego cod'u Pozdrawiam, Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Grudnia 2015 #364615 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Wszystko fajnie, ale według mnie 6 dni na serwerze to jednak za mało aby startować na admina(pomimo spełnionych wymagań). Jak utrzymasz aktywność i to co jest teraz a przede wszystkim pograsz dłużej to przy następnym podaniu masz moje tak. Teraz jestem na nie, za krótko jesteś na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smxy0 Napisano 10 Grudnia 2015 #364617 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Jestem na wielkie tak! Gadałem z nim na TS! Grałem z nim! Gracze jak czegoś nie wiedza na mikro odrazu im tłumaczy Tak samo z zasadami, ktoś łamie regulamin upomina go słownie albo pisze mu po prostu Kulture ma WIELKIE TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 10 Grudnia 2015 #364626 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Miałem okazje poznać Cię na tsie i wydajesz się być takim cwaniaczkiem który wszystko wie najlepiej... Tak jak Ali wyżej napisał, grasz tutaj dopiero od 4rech dni - jeżeli dalej będziesz miał taką aktywność to i ja byłbym za daniem Ci szansy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Napisano 11 Grudnia 2015 #352081 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Zdecydowanie polecam tego gracza jest często aktywny udziela sie na chacie w sprawach pytan roznych graczy na temat serwera , pomaga innym graczom jest dojrzały i inteligentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 11 Grudnia 2015 #342981 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Bardzo dobra osoba na to stanowisko ogromne tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 11 Grudnia 2015 #342653 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Tak Kultura Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 11 Grudnia 2015 #342652 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 ZDECYDOWANE TAAAAAAAAAAK!! Pomaga graczom oraz adminom. Spełnia wszystkie wymagania na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Grudnia 2015 #330051 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi