Ramse 1 Napisano 29 Września 2019 Data/czas zdarzenia: 29.09.2019 16:10 Nick Admina/Gracza: Admin SaYan Dowód(Ss'y/Demko): --- Uzasadnienie: Przywitałem się z SaYanem słowami cyt. Siema scamerze! 2 minuty później dostaje bana Świadkowie: --- Nie wiem czy dobry dział jak coś to sory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ramse 1 Napisano 29 Września 2019 P.S. Bana dostałem na 10 minut jednak sądze że było to bezkarnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Pr0blem 1 237 Napisano 29 Września 2019 No skoro admina od scamerów nazywasz to ban słuszny. Ban minął i był tylko na 10 minut, następnym razem myśl co piszesz. @aquax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Pr0blem 1 237 Napisano 29 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach