Mzkkk Napisano 2 Października 2019 #571177 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Nick: MzkWiek: 23Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś kiedyś było nawet tutaj 18 miesięcy temu +/- Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/5 <- +/- pere dni i do tego mogę wrócićStaż w CS-sie: Steam od 2k10 wcześniej NSSteam / NonSteam: Steam Profil SteamDlaczego Ty: Tego chyba nie muszę rozwijać. Nada się każdy z naciskiem na KAŻDY z powodu braków w administracji. Byłem już tutaj wcześniej adminem jak nadmieniłem powyżej ale z powodu bezsilności możliwości niesienia zmian i poprawek oraz braku innych administratorów zaprzestałem pełnienia funkcji. Jak coś niczego nie kryję co było wcześniej. Dla chętnych stare tematy widnieją na moim profilu.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-5hKontakt: Wiadomości prywatne na forum lub poprzez platformę Steam z większym naciskiem na 2 opcję.Link do GameTracker'a: GameTracker Jak coś dodaje link do podania z przed 2 lat Podanie 05.11.2017r. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 3 Października 2019 #571239 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 jak najbardziej popieram pomoc sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Października 2019 #571561 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Października 2019 steam id podaj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Października 2019 #571562 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi