Scoti Napisano 3 Października 2019 #571224 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 siema kupilem premke na 3dni i cos mi nie dziala pisze na zielono ze nie mam uprawnien do klasy przeczekalem 30min i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Października 2019 #571230 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 A wpisz /uslugi na serwerze i zobacz, czy masz tamtą premkę, a czekaleś wgl do następnej mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scoti Napisano 3 Października 2019 Autor #571238 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, elo elo 350 napisał: A wpisz /uslugi na serwerze i zobacz, czy masz tamtą premkę, a czekaleś wgl do następnej mapy? ta czekalem do nastpnej mapy nadal nie dziala klasa konspirant mi gdy chce wybrac klase premium pokazuje na czerwono a konspiranta na zielono ze nie mam uprawnien. Co do mapy to nie gram po raz pierwszy na cod modzie czekalem nadal nic Edytowane 3 Października 2019 przez Scoti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Października 2019 #571241 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 1 godzinę temu, Scoti napisał: ta czekalem do nastpnej mapy nadal nie dziala klasa konspirant mi gdy chce wybrac klase premium pokazuje na czerwono a konspiranta na zielono ze nie mam uprawnien. Co do mapy to nie gram po raz pierwszy na cos modzie czekalem nadal nic Co Ci pisze po wpisaniu /uslugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scoti Napisano 3 Października 2019 Autor #571242 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 1 minutę temu, elo elo 350 napisał: Co Ci pisze po wpisaniu /uslugi? nie masz jeszcze zadnej uslugi pora to zmienic wpisz /sklepsms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Października 2019 #571243 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 (edytowane) Jeśli masz smsa to wyślij ssa do wyższej administracji i po problemie @Scoti Sados już ci napisał Edytowane 3 Października 2019 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scoti Napisano 3 Października 2019 Autor #571244 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 59 minut temu, elo elo 350 napisał: Jeśli masz smsa to wyślij ssa do wyższej administracji i po problemie czyli komu xd 59 minut temu, elo elo 350 napisał: Jeśli masz smsa to wyślij ssa do wyższej administracji i po problemie @Scoti Sados już ci napisał ok dz juz wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Października 2019 #571269 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Ogarnięte na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Października 2019 #571270 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi