senor Napisano 6 Października 2019 #571475 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 ogolnie to cos sie zjebalo i nie moglem oznaczyc paru osob wiec zostaje jak jest nominuje riptona@Livio ™[P] Ile ważysz? [O] Nie wiem, jak wchodzę na wagę to wy*******a bład.@meaN [P] Polećmy standardowo, jak się nazywasz? [O] Rafał Banachowski [P] Jakie miałeś przezwisko kiedy byłeś młodszy? (13-15lat) [O] Jakie miałem przezwisko 6 lat temu? Takie samo jak teraz "Gruby" [P] Miesiąc urodzenia? [O] Wrzesień. [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny. [P] Tęsknisz za szkołą? [O] Nie, na studiach jest znacznie lepiej. [P] Jakie masz zainsteresowania? [O] Historia, militaria, matka riptona. @NetaO aka device [P] Jaki sport jest twoim ulubionym? [O] Piłka nożna, lecz nie ograniczam się do tego sportu. [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Niebieski. [P] Czy lubisz alkohol? [O] Nie lubię, bo mi nie smakuje, ale wypić od czasu do czasu zimne pieniste w dobrym towarzystwie to lubię. [P] Ile masz w bicku? [O] Nie wiem, nie mierzyłem. Gunia [P] Gdyby nie Multi-Head, to jaka inna sieć? [O] Z Multi-Headem zostałem, z Multi-Headem umre, proste jak upadek platyny. [P] Na zdjęciach widać, że jesteś chłopakiem o sporych rozmiarach. Planujesz schudnąć czy nie przeszkadza Ci Twoja tusza? [O] Planuje schudnąć, lecz kiedy zamierzam zacząć to już temat na inną rozmowę. Squnik [P] Gdyby zlot MH odbył się na bezludnej wyspie i nie byłoby nic do jedzenia - kogo pierwszego byś zamierzał wrzucić na ruszt i dlaczego? [O] Dziękuje Panie Arkadiuszu za tę pytanie. Otóż gdybym wiedział, że następny zlot odbędzie się na bezludnej wyspie to bym nie jechał na ten zlot, lecz z racji, że jestem zmuszony odpowiedzieć na to i tak wyśmienite pytanie to odpowiem w ten sposób: Tak naprawdę zależy kto by się pojawił, jednak jeśli przyjmiemy, że będzie to ta sama ekipa co na poprzednim zlocie to na bank wrzuciłbym Rybsona i Vistera. Malu [P] jak przygotowujesz sie do walki na multi-fight 2 przeciwko @4RT1 x szatanwojny? [O] aureox [P] Jak oceniasz swoją szanse w walce z Szatanem Wojny? [O] Ujmę to tak: Albo mu taką listwę wy********ę w 1 rundzie, że trzeba będzie mu karetkę wzywać, albo zejdę na zawał po takim wysiłku fizycznym. [P] Jak dobrze wiemy bratem mojego byłego i lepszego rywala jest nie kto inny jak @Malu, człowiek o dużym pojęciu i doświadczeniu w tej dziedzinie, czy fakt ten wzbudza w Tobie lęk i zarazem daje Ci jeszcze większą motywację do tego, aby jeszcze cięższej zapierdzielać na treningu, czy może jednak nie robi to na Tobie żadnego wrażenia? [O] Jebać tego uszastego straszaka z Zabrza :p [P] Kogo byś wyj*** z moderacji i dlaczego? [O] Riptona za bycie debilem. Jan Pat II aka B2K [P] Jakie przesłania Jana Pata II uznajesz za najważniejsze? [O] Nie wiem. [P] Jak Pan Jezus powiedział? [P] Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy, to jest bowiem ciało moje, które za Was i za wielu będzie wydane na odpuszczenie grzechów. [P] Co zwykle zamawiasz w Kentucky Fried Chicken? Możesz również podać ilość. [O] Quritto Grande Box, Mega Pocket zestaw i Pepsi 1L. [P] Jaki napój wyskokowy lubisz spożywać podczas naszych rozmów na TS3? [O] Jeszcze nie zdarzyło mi się pić w moim własnym domu. [P] Jak zrobić sobie takie rondo na głowie jak ma Rafał? [O] Trzeba mieć stulejkę taką jak Rafał i podbijać do każdej samicy, którą usłyszy. [P] Jak oceniasz społeczeństwo szczecińskie? [O] je***e debile, niż społeczny i patologia, dlatego niedługo stamtąd spierdalam XD. [P] 21:37 - co to za godzina i dlaczego warto o niej pamiętać? [O] Umarł wtedy najwybitniejszy Polak w historii. Na cześć jego pamięci zawsze śpiewam barkę o tej godzinie. [P] Ile % ma mirabelkowy bimberek, który spożywam? [O] Szczerze to nie wiem ale zgaduje, że gdzieś między 30 - 50% [P] Dlaczego jesteś tak szanowaną i podziwianą osobą przez społeczeństwo MH? [O] Tylko ty tak o mnie mówisz, więc nie wiem [P] Dlaczego mówią na mnie "kołcz"? [O] Dobre pytanie, czemu mówią na Ciebie "Kołcz"? Nigdy jakoś nie potrafiłem tego ogarnąć XD. [P] W jaki sposób znaleźć sens życia? [O] Rób to co kochasz i olej resztę. [P] Czy nigdy nie myślałeś o zmianie nicku na "Born To Grill" ze względu na legendy o twojej kiełbasie? [O] W sumie dobry pomysł, zaraz zmieniam nick na forum. [P] Country Roads...? [O] TAKE ME HOME, TO THE PLACE, I BELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONG. [P] Ile Riptonów jest potrzebnych do wykonania dobrego ganka? [O] 0, bo każdy ci powie, że ma lagi albo sie wy*******i w połowie drogi na ganka. [P] Napiszesz poradnik jak być takim seksownym ap skalniakiem jak ty w lidze? [O] Bierzesz ap skalniaka nie, koniecznie z kometa. Runy ida tak: kometa, srodek, prawo, lewo. Potem dominacja, cheap shot i ten hunter co zmniejsza cdr na R. Kupujesz se ludenka, potem buty na przebicie magiczne, morelo/protobelt zalezy czy przeciwnik duzo sie leczy, rabadonik, void staff i spellbinder. No i ten jestes do zajebania ale sam ich ruchasz jak chcesz. dzejki, Gunia, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 6 Października 2019 #571478 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Szanuje za miesiąc urodzenia. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi