Baron1910 Napisano 6 Października 2019 #571481 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: Multi-Head.pl Baron Godzina, data zdarzenia; 06.10.2019. Godzina; 18;37 Mapa: mirage STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:221439804 Uzasadnienie: Gram sobie od wczoraj na serwerze, grałem długo bo już mam 10h przegranych, co jakiś czas ide na pare minut AFK i za moment waracam, wchodzę do specta żeby nie afczyć w teamie a administrator; SaikenGoD postanowił mnie zbanować za nabijanie statystyk rank/ Top serwera. Nie wiem o co chodzi ale moim zdaniem jest to niesłuszny ban i liczę dzisiaj na unbana bo chciałbym sobie jeszcze pograć, jeżeli się idzie AFK na moment to wiadomo że trzeba przejść na specta. To tyle z mojej strony pozdrawiam. Edytowane 6 Października 2019 przez Baron1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 6 Października 2019 #571483 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 (edytowane) @saiken ? wyjasnienie ? Nawet jak byl AFK to znasz taryfikator? Za AFK raczej nie nalezy sie 1dzien jak juz to 5min po wczesniejszym kicku. edit bo zerknalem nie na tego amx my fault. Ze wzgledu na to ze minelo juz troche od bana , ktory jest niesluszny na 1 dzien to daje koledze zglaszajacemu UB a Ty zapoznaj sie z taryfikatorem banow,a jesli widzisz,ze spect siedzi to dajesz kicka lub nie wiecej niz 5minut. Proste?:) Pozdrawiam obu Panow a Baron jesli wchodzisz i masz zamiar dluzej afkowac to po prostu opusc serwer i dolacz pozniej Edytowane 6 Października 2019 przez joolz Baron1910 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 6 Października 2019 #571484 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 6 Października 2019 #571486 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl saiken dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi