Skocz do zawartości

[Niesłuszny ban]

Baron1910

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Multi-Head.pl Baron
Godzina, data zdarzenia; 06.10.2019. Godzina; 18;37
Mapa: mirage
STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:221439804
Uzasadnienie: Gram sobie od wczoraj na serwerze, grałem długo bo już mam 10h przegranych, co jakiś czas ide na pare minut AFK i za moment waracam, wchodzę do specta żeby nie afczyć w teamie a administrator; SaikenGoD postanowił mnie zbanować za nabijanie statystyk rank/ Top serwera. Nie wiem o co chodzi ale moim zdaniem jest to niesłuszny ban i liczę dzisiaj na unbana bo chciałbym sobie jeszcze pograć, jeżeli się idzie AFK na moment to wiadomo że trzeba przejść na specta. To tyle z mojej strony pozdrawiam.

Edytowane przez Baron1910

@saiken ? wyjasnienie ?  Nawet jak byl AFK to znasz taryfikator? Za AFK raczej nie nalezy sie 1dzien :) jak juz to 5min po wczesniejszym kicku.

edit bo zerknalem nie na tego amx :) my fault. 

Ze wzgledu na to ze minelo juz troche od bana , ktory jest niesluszny na 1 dzien to daje koledze zglaszajacemu UB a Ty zapoznaj sie z taryfikatorem banow,a jesli widzisz,ze spect siedzi to dajesz kicka lub nie wiecej niz 5minut. Proste?:)

Pozdrawiam obu Panow a Baron jesli wchodzisz i masz zamiar dluzej afkowac to po prostu opusc serwer i dolacz pozniej :)

Edytowane przez joolz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...