Skocz do zawartości

Skarga na admina ZamknijZimnBoBoMiOkno

Doman

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): przed chwila

Nick admina/gracza, który zawinił: ZamknijZimboBoMiOkno

Dowody: w Amx Bans jest dowód

Świadkowie: watpie zeby ktos mnie poparł

Uzasadnienie: Dostałem bana , wstawilem SS na forum były czyste dostalem Ub ide sobie pograc. Gram,gram teraz ten admin wbil na serwer i odrazu dal mi aktywny. Jak moglem miec aktywny jak mam UB ? Prosze o rozparzenie mojej skargi

Skąd admin mógł wiedzieć, że dostałeś UB? Jeżeli oglądał graczy, to wątpię, aby sprawdzał forum jednocześnie..

Następnym razem po wejściu na serwer polecam od razy na u@ napisać do admina w sprawie Twojego UB, co oznacza, że nie grasz na aktywnym :) Admin nie ma szóstego zmysłu, żeby wiedzieć o wszystkim :)

Nie masz racji.

Admin przed nadaniem bana "Aktywny" ma obowiązek sprawdzić, czy gracz faktycznie wszedł na serwer bez uprzedniego otrzymania UB.

Fakt faktem nie powinno się składać za takie coś skargi, wystarczy napisać na PW, Steamie, czy zrobić temat z prośbą o UB. Ale skarga?

Bans laguje nie raz spotkane z mojej strony ;) nie da się wyłapać kiedy jest UB czy też temat został rozpatrzony negatywnie bez uprzedniego wejścia na forum :P

Chyba na internecie z TMobile. Na telefonie nie mam lagów, na komputerze tym bardziej. @@Danke:* nie rozumiem dlaczego nie dałaś graczowi UB. Będzie czekał na admina, który wejdzie za dwa dni i napisze "sorry". Gracz cierpi, admin ma to głęboko, dlatego ta skarga dupcio :) Nikt tego nie napisał, admin ma 24h na przedstawienie dowodów co w tej sytuacji jest niedożeczne.

Mnie również zdarzyło się, że bans lagował. Żeby to raz!

Rozumiem- gracz dostał bana, co nie miało prawa mieć miejsce. Ale tak jak wcześniej wspomniałem- napisać do kogoś, odwołać się od bana i poszłoby szybkie UB. 

Gracz cierpi? Tak, gracz cierpi, ale na swoje życzenie. Czemu? Pisząc skargę i czekając 2 dni na odbanowanie, zamiast załatwić sprawę polubownie w 5 min :)

No ale ok, SPAM STOP, poczekajmy na wypowiedź Admina banującego. Niech napisze "Przepraszam, nie popatrzyłem do bansa, to więcej nie powtórzy" i gracz otrzyma upragnione UB.

W takich sytuacjach nie ważne czy to skarga czy odwołanie od razu graczowi daje się UB, po co ma czekać?

Admin za swoje zachowanie dostaje na razie UPOMNIENIE słowne, czeka go również rozmowa ze mną.

Ze swojej strony przepraszam za zamieszanie. 

P.S. Ten spam spierając się czy gracz ma dostać od razu ub czy nie jest zupełnie nie potrzebny... Proszę was.. To nie pierwszy taki przypadek i nie róbmy "cyrku".

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...