Doman Napisano 10 Grudnia 2015 #364513 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: ZamknijZimboBoMiOkno Dowody: w Amx Bans jest dowód Świadkowie: watpie zeby ktos mnie poparł Uzasadnienie: Dostałem bana , wstawilem SS na forum były czyste dostalem Ub ide sobie pograc. Gram,gram teraz ten admin wbil na serwer i odrazu dal mi aktywny. Jak moglem miec aktywny jak mam UB ? Prosze o rozparzenie mojej skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 10 Grudnia 2015 #364519 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Skąd admin mógł wiedzieć, że dostałeś UB? Jeżeli oglądał graczy, to wątpię, aby sprawdzał forum jednocześnie.. Następnym razem po wejściu na serwer polecam od razy na u@ napisać do admina w sprawie Twojego UB, co oznacza, że nie grasz na aktywnym Admin nie ma szóstego zmysłu, żeby wiedzieć o wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 10 Grudnia 2015 #364523 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Nie masz racji. Admin przed nadaniem bana "Aktywny" ma obowiązek sprawdzić, czy gracz faktycznie wszedł na serwer bez uprzedniego otrzymania UB. Fakt faktem nie powinno się składać za takie coś skargi, wystarczy napisać na PW, Steamie, czy zrobić temat z prośbą o UB. Ale skarga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 10 Grudnia 2015 Autor #364526 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ja uwazam ze skarga jest sluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Grudnia 2015 #364559 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 A ja zapraszam do wypowiedzi Admina banującego. Chciałabym przeczytać co Admin ma na swoje 'usprawiedliwienie'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 10 Grudnia 2015 #364624 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Bans laguje nie raz spotkane z mojej strony nie da się wyłapać kiedy jest UB czy też temat został rozpatrzony negatywnie bez uprzedniego wejścia na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Grudnia 2015 #31576 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Bans laguje nie raz spotkane z mojej strony nie da się wyłapać kiedy jest UB czy też temat został rozpatrzony negatywnie bez uprzedniego wejścia na forum Chyba na internecie z TMobile. Na telefonie nie mam lagów, na komputerze tym bardziej. @@Danke:* nie rozumiem dlaczego nie dałaś graczowi UB. Będzie czekał na admina, który wejdzie za dwa dni i napisze "sorry". Gracz cierpi, admin ma to głęboko, dlatego ta skarga dupcio Nikt tego nie napisał, admin ma 24h na przedstawienie dowodów co w tej sytuacji jest niedożeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 11 Grudnia 2015 #334561 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Mnie również zdarzyło się, że bans lagował. Żeby to raz! Rozumiem- gracz dostał bana, co nie miało prawa mieć miejsce. Ale tak jak wcześniej wspomniałem- napisać do kogoś, odwołać się od bana i poszłoby szybkie UB. Gracz cierpi? Tak, gracz cierpi, ale na swoje życzenie. Czemu? Pisząc skargę i czekając 2 dni na odbanowanie, zamiast załatwić sprawę polubownie w 5 min No ale ok, SPAM STOP, poczekajmy na wypowiedź Admina banującego. Niech napisze "Przepraszam, nie popatrzyłem do bansa, to więcej nie powtórzy" i gracz otrzyma upragnione UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 11 Grudnia 2015 Autor #284494 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Dupadupadupa po to chyba jest ta zakladka skargi . Skarga jest sluszna i czekam na rozpatrzenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Grudnia 2015 #364639 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/user/17634-damian1/ wejdzcie sobie w profil gracza i zobaczcie ile razy prosił się o UB- ja uważam że skarga słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2015 #364673 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 W takich sytuacjach nie ważne czy to skarga czy odwołanie od razu graczowi daje się UB, po co ma czekać? Admin za swoje zachowanie dostaje na razie UPOMNIENIE słowne, czeka go również rozmowa ze mną. Ze swojej strony przepraszam za zamieszanie. P.S. Ten spam spierając się czy gracz ma dostać od razu ub czy nie jest zupełnie nie potrzebny... Proszę was.. To nie pierwszy taki przypadek i nie róbmy "cyrku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2015 #364674 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi