Sosya Napisano 10 Grudnia 2015 #364466 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witam wszysykich serdecznie tak jak i administratorów serwera jak i zwykłych graczy powodem tematu jest abyś my sobie wręczyli prezenty z powodu z bliżajacych się ŚWIĄT!. Oczywiście prezenty to jak nic innego jak skiny, sam osobiście uszcześliwiłem ddzisiaj 3ech graczy wręczając im skiny które mi dzisaj dropnęły. Myślę że to nie jest głupi pomysł a administracja go przyjmie więc zaczynamy zabawe oczywiście ostatnie zdanie należy do administracji. regulamin na oszustwo administracja myślę ze już coś tam wymyśli można by dopisać informację do advertisements Wzór. Prezent daj/ skin: nick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 10 Grudnia 2015 #364479 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ciekawy pomysł! Jestem za, i jeszcze raz za. I jak się otrzyma prezent pisze "Wesołych Świąt!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 10 Grudnia 2015 #364533 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Rozumiem że chodzi ci o to że gdy komuś damy skin to zamiast pisać "Dostałeś od gracza karabin..." to "Dostałeś od gracza prezent w postaci karabinu... z okazji nadchodzących ŚWIĄT !" Jeśli dobrze cie rozumiem to wystarczyło by tylko zmienić info w pluginie. Chyba że prawa autorskie im na to nie pozwalają ale skorą mają wykupioną licencje to chyba mogą Ale to już zależy od administracji. Myślę że fajnie by to wyglądało . Taki miły gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 11 Grudnia 2015 Autor #289244 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Dokładnie Toldi o to mi chodzi i każdy kto podaruje skina drugiej osobie niech w temacie doda /skin: /nick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHI3R Napisano 11 Grudnia 2015 #354719 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Świetnie razy 1000! I myślę, że za wysłanie prezentu, powinny być zaliczane 5 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZamknijZimnoBoMiOkno Napisano 11 Grudnia 2015 #319205 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2015 #364734 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Hmm jeżeli gracze sami chcą sobie robić prezenty my nic do tego nie mamy, tylko żeby później nie było wielu tematów z przypadkami oszustów. Ale jeżeli już o to chodzi można zastosować oszustwo = ban na określony czas (wszystko musiałoby być udokumentowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi