Niegrzeczny mis Napisano 13 Października 2019 #571955 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Twój nick podczas gry: Niegrzeczny miś Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia Mapa: pewnie de_dust2, bo tylko na dd2 grałem STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:48733440 Uzasadnienie: - Mógłbym prosić o wyjaśnienie? Dostałem bana w trakcie przerwy od cs 1.6 więc nie mam pojęcia o co chodzi, teraz chciałem wejść coś sprawdzić i: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Niegrzeczny mi? [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 48733440 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.11.244.177 ' [AMXBans] =============================================== Zbanowny przez Czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Października 2019 #571960 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Demka były zebrane przed tym jak miałeś niby przerwę w innym wypadku bana by nie było A że były takie średnio ciekawe to @Bezzi powiedział, że śmiało mogę dawać bana. Nigdzie nie pisali o tym, że akurat wtedy będziesz miał przerwę i nikt też nie będzie czekał 24/7 aż ktoś wróci na serwer żeby bana nałożyć dopiero wtedy. Ban jest z 29.9 a na odwołanie są 24h tak więc przykro mi ale Twoja słaba przygoda u nas dobiegła końca. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Października 2019 #571961 Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi