ho kires wahter Napisano 14 Października 2019 #572060 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: ho kires wahter Godzina, data zdarzenia:2019-10-14 17:00 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:176245739 Uzasadnienie: perm za nic Edytowane 14 Października 2019 przez ho kires wahter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Października 2019 #572061 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Oj Smajli, Smajli... Zakres Twoich 2 ip już mi się po nocach przestał śnić i teraz znów zacznie 2 bany na nsie na tym zakresie http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=1840 http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=1838 + niezliczona ilość na 2.... Tylko grę i ip zobaczyłam i już wiedziałam co to za ananasik nas odwiedził A na koniec profil STEAM mnie w tym utwierdził Próbuj dalej ! Kong King dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ho kires wahter Napisano 14 Października 2019 Autor #572062 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 ???????? wez kuzwa ktos inny to ogarnij bo nie wiem o co ci za*******a hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Października 2019 #572064 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Ty nigdy nie wiesz o co chodzi i za co masz bana @Bezzi mógłbyś? Bo kolega prosi kogoś innego do ogarnięcia Poczekaj cierpliwie CukierkowyMario i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ho kires wahter Napisano 14 Października 2019 Autor #572088 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 rozumiem mozna sie pomylic piszesz ze jestem ananasem XD odpisalem ze nie wiem o co ci za*******a bo ban za nic to juz jakies smieszne ostrzezenie? gosc ktory jest opiekunem ub wchodzi raz na tydzien tyle osob widzialo post i co on jedyny ma dostep zeby sprawdzic ze to nie ja? beka wy********m narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 14 Października 2019 #572107 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 2 godziny temu, ho kires wahter napisał: rozumiem mozna sie pomylic piszesz ze jestem ananasem XD odpisalem ze nie wiem o co ci za*******a bo ban za nic to juz jakies smieszne ostrzezenie? gosc ktory jest opiekunem ub wchodzi raz na tydzien tyle osob widzialo post i co on jedyny ma dostep zeby sprawdzic ze to nie ja? beka wy********m narty Skoro taki jestes mocny to dobrze, ze robisz to co napisales na koncu.@~Czarna~ jak nie ma racji to zawsze ma racje. Czyli ma racje. I skoro chciales kogos innego to nie zostawiajmy tego tak wiszacego i pozwole sobie odrzucic ho kires wahter dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 14 Października 2019 #572108 Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi