Vadum Napisano 17 Października 2019 #572358 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Nick: Vadum Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na serwerze troche sie pozmienialo ale to nie problem Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mysle ze 8.Nic trudnego Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Na serwerze prawie nie ma admina 3 dni pod rzad jak wchodze to nie da sie grac bo po 3-4 graczy ewidentie odpalonych jak wrzucam zgloszenia to nikt nie sprawdza.Mam troche wiecej czasu po szkole zawsze wejde i zrobie troche porzadku.Ludzie narzekaja jak wszyscy na aimie lataja i wychodza ;p Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki Kontakt: https://steamcommunity.com/id/vadumek/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Vadum/91.224.117.52:27140/ Dodam jeszcze tylko ze gamteracker sie nie zgadza bo znowu naszla mnie ochota na csa niedawno.Na serwerze mialem bardzo duzo godzin jako admin ale przestalem grac a w tej chwili z taka sytuacja jaka jest ciezko jest nabic 30 h jak tyle odpalonych graczy jest.Az grac sie odechciewa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano 17 Października 2019 #572363 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Jestem na Tak ++Amxx +steam +dzienny czas grania -maly minusik za gt ale myślę że zrobisz te godziny jak najszybciej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 17 Października 2019 #572368 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Panie wracasz po kilka msc czy tam jakiegoś czasu. Daj od nowa zapoznać się graczom jak na razie dla mnie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Października 2019 #573394 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Przestałeś grać na serwerze. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Października 2019 #573395 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi