聽WaRninG1 Napisano 2 Listopada 2019 #573750 Udost臋pnij Napisano 2 Listopada 2019 Nick:WaRninG1Wiek:16Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457966692CS 1.6/CS:GO: CSGOIle czasu dziennie sp臋dzasz na forum:2-3hDwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie):TakCo艣 o sobie:Witam jestem Mateusz zamieszkuj臋 wojew贸dztwo Mazowieckie interesuje si臋 grami, sportami walki oraz muzyk膮. Aktualnie mam 17聽lat i mieszkam w ma艂ej miejscowo艣ci Baczki. Jestem mi艂膮 i intelig臋tn膮 osob膮.Do艣wiadczenie:Mia艂em ju偶 UBT na sieciDlaczego Ty:Mia艂em ju偶 UBT na sieci ponad 5 miesi臋cy, wi臋c jak to Bezzi podkre艣li艂 w ostatnim podaniu, co艣 tam umiem, my艣l臋, 偶e powinnem dosta膰 jeszcze jedn膮 szans臋, obiecuj臋 偶e jej nie zmarnuje, poza tym jestem cz艂owiekiem uczciwym nigdy nikomu nic nie zrobi艂em jak i nie zawini艂em. Umiem rozr贸偶ni膰 cheatera od czystego gracza. Gdy jest jaka艣 trudna sytu艂acja zg艂aszam si臋 do drugiego kolegi z UBT,聽偶eby Mi pom贸g艂 oceni膰. Zale偶y mi bardzo na tym 偶eby ta sie膰 si臋 jak najbardziej rozwija艂a. Zauwa偶y艂em r贸wnie偶, 偶e saiken zrezygnowa艂 z UBT, tak samo Bezzi z OP, wi臋c pomy艣la艂em, 偶e pomoc si臋 zawsze przyda. 聽saiken doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 2 Listopada 2019 #573751 Udost臋pnij Napisano 2 Listopada 2019 Zestaw zaraz wy艣l臋 na pw. Masz ostatni膮 szans臋 z mojej strony, nie zmarnuj jej. 聽saiken i 聽WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 2 Listopada 2019 #573767 Udost臋pnij Napisano 2 Listopada 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl 聽WaRninG1, elo elo 350, 聽saiken i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi