Skocz do zawarto艣ci

Podanie UBT

czarnek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ma膰ko105
Link do BanID:聽 https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:519219972
CS 1.6/CS:GO: Bardziej CS:GO, ale ss'y z cs 1.6 te偶 mog臋 sprawdza膰.
Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Mam czasem w tle odpalone forum, ale tak naprawd臋 wchodz臋 dziennie mo偶e na 5 minut aby obejrze膰 mo偶e co艣 z redakcji albo z innych ciekawych temat贸w.
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak
Co艣 o sobie: Maciek mam lat 17 mieszkam w ma艂ej miejscowo艣ci w wielkopolsce. Lubi臋 gra膰 w r贸偶ne gry, ale najbardziej fascynuj膮 mnie takie tytu艂y i serie jak: Battlefield, Residen Evil, CS:GO, F1, i czasem LoL, Paladnis, Apex Legends (-_-) Moim ulubionym sportem jest siatk贸wka- raz uda艂o si臋 naszej szkole zaj膮膰 3 miejsce na powiatowym turnieju :D
Do艣wiadczenie: Do艣wiadczenia z UBT nie mam, ale by艂em adminem聽 na innej serwerowni serwer- retake
Dlaczego Ty: Chcia艂bym wspom贸c obecne UnBanTeam wiem, 偶e mo偶e nie jestem najlepszym kandydatem na to stanowisko, ale po prostu chc臋 pom贸c tej sieci 偶eby si臋 rozwija艂a. Chc臋 przyj艣膰 i otrzyma膰 ten godny tytu艂 chocia偶 to decyzja zale偶y od was ;) .

Pozdrawiam Maciek!

Edytowane przez czarnek1234
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Witaj聽

W og贸le Ci臋 nawet nie kojarz臋, tak samo jak reszta zespo艂u. Nigdzie si臋 nie udzielasz, jeste艣 zbyt anonimow膮 osob膮. W zespole potrzebuje os贸b, kt贸rym mog臋 zaufa膰 w powierzonych im obowi膮zkach.

Odno艣nik do komentarza

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...