A3ro Napisano 5 Listopada 2019 #574017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar Tematyka: Logo G2 Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):- Kolorystyka: może coś ciemniejszego Rozmiar: taki jak na forum Napis: - Inne uwagi: - Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: G2 Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: jasna Rozmiar: taki jak na forum Napis: - Inne uwagi:- @meaN elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 5 Listopada 2019 #574030 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Proszę @A3ro @A3ro Po pierwsze nie wiem jak ten avatar może być za duży, oczywiście chodzi o za dużą wagę. Po drugie tło ma wymiary takie jak na forum. Edytowane 5 Listopada 2019 przez meaN A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Listopada 2019 Autor #574032 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Są dwa problemy nie wiem dlaczego. Pierwszym jest to, że nie mogę ustawić awatara bo piszę, że rozmiar pliku jest za duży, a drugi problem to że tło jest za niskie. @meaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Listopada 2019 Autor #574057 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Dobra, zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 5 Listopada 2019 #574067 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi