a'rexon Napisano 8 Listopada 2019 #574281 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Nick: niH ❟❛❟ᴳᵒᴰ Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:509638308 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Ostatnio mało spędzałem czasu ponieważ miałem kontuzje ręki i nie bardzo miałem jak ale teraz myślę że z 4/5h Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 16 lat uczęszczam do technikum na profilu informatyk. Interesuje się enduro i grami komputerowymi. Doświadczenie: Pare razy admin i właściciel serwerów Dlaczego Ty: Jestem uczynny i pomocny, mam dużo wolnego czasu i ambicji więc skoro jest okazja to czemu by nie wesprzeć trochę sieci ? Kuman, MARCIN3K, szymox1003 i 3 innych dodali reakcje 1 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 8 Listopada 2019 #574302 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Kolego rekrutacja jest zamknięta. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 8 Listopada 2019 #574303 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi