Rey Napisano 13 Listopada 2019 #574740 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Lew oraz strzelanka Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Niestety nie znalazłem odpowiedniego, ale też poprosiłbym aby nie był on już gotowy (tzn żeby grafik nie dał samego napisu i po sprawie....). Poprosiłbym również o avatar związany ze strzelanką (niekoniecznie cs'em), ważne, aby na nim była krew. Może być też np. jakaś w miarę obrudzona ściana i krwią napisany napis Rey ( i na przykład pod nim leżący zabity terrorysta lub coś w tym stylu. Ale sam napis też jestem ciekawy jakby wyglądał). Kolorystyka: Dowolna, ale raczej niebieski odpada Rozmiar: Jak na forum Napis: Rey Inne uwagi: Proszę, aby grafik znalazł jakiegoś ładnego lwa, przerobił jego kolorystykę, żeby ładnie wyglądała i dodał napis. Najlepiej by było jakby lew był wściekły/zdenerwowany, a nie śpiący itp. Nie wiem co więcej napisać, aby nakierować grafika na to o czym myślę. Jak można to wklej jedno zdjęcie i powiem co można by było w nim zmienić. PS. Sory, że mogę prosić o błachostki (np. ten sam napis z krwi), ale nie mam talentu artystycznego. Nic a nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 14 Listopada 2019 #574772 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Wiem o co ci chodzi ale powiedz mi tylko czy to ma być jeden avatar czy dwa? Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 14 Listopada 2019 #574792 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 (edytowane) Tylko coś takiego udało mi się wykombinować Proszę @Rey @Rey Zajmę się tym trochę później tak o 2 w nocy spróbuje wstawić prace. Edytowane 14 Listopada 2019 przez meaN Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Listopada 2019 Autor #574814 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Najlepiej jakby były dwa avatary, jeden związany z jakąś strzelanką i krwią, a drugi z lwem. Ale jak można to niech ten napis będzie taki "bardziej krwisty", żeby było dobrze widać, że to krew. Ten avatar też jest dobry (zapisuję go sobie ), ale poczekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 14 Listopada 2019 #574823 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 (edytowane) Proszę @Rey @Rey Da się to zrobić. @Rey Proszę Edytowane 15 Listopada 2019 przez meaN Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 15 Listopada 2019 Autor #574831 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 (edytowane) Pierwszy super, biorę. A w drugim mógłbyś poprawić ten napis, żeby był bardziej widoczny i był taki bardziej "postrzępiony" / nieregularny? @edit Sory, że reklamuje (może warna nie dostaje), ale chodzi mi mniej więcej o coś takiego @EDIT @meaN dobra biorę Dziękuję bardzo Edytowane 15 Listopada 2019 przez Rey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 15 Listopada 2019 #574941 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi