neutron Napisano 9 Grudnia 2015 #364133 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Nick: pan neutronWiek: 18 wiosenDoświadczenie (w byciu adminem): Dosyć duże.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami (nie licząc gry na ns)Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Dlaczego ja? To jest dobre pytanie. A więc jestem osobą kulturalną chodź nie ukrywam dość wybuchową, nie akceptuje zachowania chamskiego i pyskatego. Staram się łagodzić konflikty powstałe podczas gry pomiędzy graczami, znam bardzo dobrze regulamin serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 - 4 godzinyKontakt: Steam, pw na forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/pan%20neutron/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 9 Grudnia 2015 #364139 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Rekrutacja na admina jest ZAMKNIĘTA. Niby jest ON, ale bydlak pisał wyraźnie iż przyjmuje ostatniego admina i rekrutacja off jeżeli się dogadali czy coś to ten Wielki przekreślony czerwony napis o nazwie ( REKRUTACJA ZAMKNIĘTA) powinien być usunięty lub zmieniony. Nie to że jestem na nie czy coś tylko niech się zastanowią w końcu czy jest otwarta czy zamknięta. Jeżeli jest otwarta to: Jestem na tak +Miał admina tu +Wiek +Steam +Pomocny tylko nie znikaj po chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Grudnia 2015 #364143 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Na moje jest otwarta. Jest napisane przy nazwie dzialu ON. Ja jestem na tak. Pokazales sie z dobrej strony przez te dwa tygodnie - dales sie poznac na serwerze, zglaszales na u@ i kultura na najwyzszym poziomie. Takich ludzi potrzebujemy Edit: poza tym z tego co pamietam, to bydlak polecil, zeby neutron zglosil sie za dwa tygodnie od poprzedniego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 9 Grudnia 2015 #364144 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Również na TAK -Kulturalny -aktywny -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Grudnia 2015 #364160 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 na Tak: -ogarnięty -miał tu admina -wiek - bezkonfliktowy własnie tak powinno wyglądać 2 tyg po odrzuceniu poprzedniego podania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2015 #364258 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 na TAK: - bardzo aktywny - nie wdaje się w konflikty - doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 11 Grudnia 2015 #340727 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 nie widzę przeciwwskazań. żadnych prowokacji, kultura w porządku jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 11 Grudnia 2015 #363704 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Jestem na Tak . Kulturalny , nie prowokuje zadnych konfliktów nie mam zadnych przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 11 Grudnia 2015 #353264 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Na TAK: -ogarniety -aktywny -nada sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 12 Grudnia 2015 #271942 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Jestem na tak +Miał admina już +Wiek +Steam +Kultura Szukasz pomocy ? nie krępuj się napisz, na pewno spróbuję ci pomóc. :hi: :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Grudnia 2015 #364636 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi