LamaXD Napisano 9 Grudnia 2015 #364129 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Nick: Lama Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): na tym serwerze duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Byłem tu już adminem ale zrezygnowałem z powodu braku czasu ale teraz mam go troszkę więcej więc mogę grać i pilnować porządku. Ps konto nie jest pod podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 h Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198158997652/home jak ktoś ma to dobrze a jak nie to jego problem Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lama/80.72.40.110:27027/ To tyle mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 9 Grudnia 2015 #364132 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jestem na nie -amx napewno nie znasz na 9 może się myle. -daj się poznać nowym graczą -Doświadczenie (w byciu adminem): na tym serwerze duże < +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 9 Grudnia 2015 #364138 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 oczywiscie ze jestem za tym zebys zostal adminem amx + i to jestem pewien ze zna byl tu juz adminem za starych czasow doswiadczenie i to duze ma jest jeden - popraw aktywnosc ale to zawsze jest na to czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 9 Grudnia 2015 #364148 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jestem na Tak : +pamiętam go jak ogarniętego gracza i administratora +ogarnia amx +steam -Doświadczenie (w byciu adminem): na tym serwerze duże < Przecież napisał że był już adminem ... może nie w tej linijce co trzeba ,ale napisał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 9 Grudnia 2015 #364149 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Myślę ze raczej tak - masz doświadczenie - amx Poprawy tylko aktywnosc i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 9 Grudnia 2015 #364213 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam jestem nutralny. Powody: Pozytywne: -amx -byłeś adminem na tym serwerze -wiek -steam Negatywne: -Widze cie dopiero 2 dzień daj sie po znać -wchodzisz na serwer na 1 mape zchodzisz na 3 h powracasz na 1 mape i tak praktycznie ciągle Można dać ci okres próbny ale moim zdaniem troche za wcześnie . Ps:Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 10 Grudnia 2015 #364552 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Na razie na nie -wróciłeś po długim czasie daj się poznać tym co cie nie znają jeszcze -popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 10 Grudnia 2015 #364553 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Na NIE -Nie znam Cie -Nie widuje Cie za czesto -Daj sie poznac -Za szybko z tym podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 11 Grudnia 2015 #261269 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 na nie -ostatnio cie nie widzialem -Twoj tekst "kto ci dał admina" -Za szybko z podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 12 Grudnia 2015 #272392 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na tak #Doświadczenie #Kultura #Steam #Był już adminem #Stary dobry gracz Szukasz pomocy ? nie krępuj się napisz, na pewno spróbuję ci pomóc. :hi: :mafiozo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Grudnia 2015 #364999 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Adminowałem z tobą i doskonale pamiętam i myślę,że @Galaxy również co nieraz odwalałeś na serwerze.Zero ogaru u Ciebie było i sądzę,że dalej tak jest..A amxx 9 to zwyczajna kpina To jedna sprawa. Podobna sytuacja jak z 2speed,dostał drugą szansę i każdy wie jak się skończyło A druga,wróciłeś po takiej nieobecności na serwer,pograłeś 5 dni i składasz podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 13 Grudnia 2015 #364981 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Ja jestem na tak: +kultura +Był już adminem +Steam +AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozaczek42 Napisano 13 Grudnia 2015 #364968 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Na TAK +Był już tu adminem +Kultura +Rozpoznawalny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wislak_19o6^^ Napisano 14 Grudnia 2015 #365867 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Jestem na Nie.. Dlaczego ? - amx 9/10 ? cos mi sie nie chce wierzyc - bardzo rzadko Cię widze na serwerze - Nie znam Cię - Daj sie poznac - popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 14 Grudnia 2015 #365902 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Zgadzam sie z @KreatywnyAli rowniez pamietam jakie bylo Twoje adminowanie takich osob jak Ty akurat serwer nie potrzebuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 17 Grudnia 2015 #367152 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi