Skocz do zawartości

Odwołanie

Tasior...

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Tasior
Godzina, data zdarzenia: 15:17 4.12.2019
Mapa: de_eldorado
STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:28012748
Uzasadnienie:dostałem bana za źle postawione sg, sg się zbugowało i zostało postawione w połowie przewróconego wozu, nie wydaje mi się, że przeszkadzałoby to w rozbrojeniu paki na jednym jak i drugim bsie, to sg nawet razu nie zdążyło strzelić ale Opiekun serwera Roy Keane i tak postanowił dać mi bana, albo za to, że wystąpił bug niezależny ode mnie albo po prostu z głupia, nie ma na to żadnego uzasadnienia. Nauczcie w końcu adminów interpretacji regulaminu, byłem długi czas adminem COD 800 ale takich cyrków z adminami nigdy nie było, a co dopiero mówić o opiekunie.

20191204165436_1.thumb.jpg.35512802f45440319652a5aa5e47847a.jpg

Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów oraz w miejscach, które uniemożliwiają tt dojście do bs, szczególnie na mapach rats_office, rats_1337, eldorado. SG nie może sięgać na BS w jakimkolwiek stopniu.

Gdyby się nie zbugowało to nie waliłoby nigdzie, nie strzeliło ani razu więc też nie możesz ocenić czy ono czemuś przeszkadza czy nie. Jeszcze jakby kogoś zabiło to bym nic nie mówił, ban słuszny ale jak sam łamiesz regulamin to sobie samemu bana nie dasz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...