Mefedr0n Napisano 5 Grudnia 2019 #576595 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Witam . Chciałbym zacząć temat od dodania na serwer pluginu AMXX login , plugin miał by na celu działać w taki sposób, że gracz jak by wchodził na serwer to by pokazywało czarny ekran i plugin by robił swoje , takie jak : zarejestruj się , po zarejestrowaniu gracza , będzie login czyli : wpisz login aby się zalogować . duzo osób się skarżyło, że ktoś im wchodził na Nicki , wiem bo sam miałem taki przypadek. Następujące komendy by wyglądały tak : /konto -wyswietla dane konta Dla admina : ban_account nick hasło - banuje dane konto mógłbym spróbować zrobić sam taki plugin , a czkolwiek mogę znaleźć . zapraszam do opinii Szczególnie administrację serwera Odswiezam.>. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Kolqu Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawdziwy adisz Napisano 5 Grudnia 2019 #576596 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Dzisiaj jak wszedłem rano też ktoś grał na moim nicku XD Przydatna opcja i chciałbym ją zobaczyć na serwerze. Pomogła by ogarnąć sytuację z podszywaniem się pod czyiś nick. Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 5 Grudnia 2019 #576599 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Jestem za. Zdarzało się tak, że jakiś typ nawet wbijał na konto admina @Jasille całe szczęście, że ma admina na SID Jednak takie rzeczy trzeba było by ustalić z wyższą administracją Jak wspomniałem wyżej jak najbardziej za! @SadoS @aquax Edytowane 5 Grudnia 2019 przez MARCIN3K Mefedr0n i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 5 Grudnia 2019 #576621 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Oczywiście że jestem na duże taak. Wiele razy zdarzają się podszywki nawet pod adminów. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Grudnia 2019 #577678 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Jak znajdę coś co będzie działać to dodam Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Grudnia 2019 #577679 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi