D2ni Napisano 27 Grudnia 2019 #579464 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Godzina, data zdarzenia: 27.12.2019 - 16:01:05 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 0:0:5478255 Uzasadnienie: Strzelam znów pograłem, wyszedłem zapalić kiepa, wchodzę gram.. time.. ustrzeliłem z 6fragów z fullauto i ban. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ [AMXBans] Powod : ' [ONLY DD2] NoSpread ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 5478255 ' [AMXBans] Twoje IP : ' x ' [AMXBans] =============================================== ~Jeszcze słowa waszej H@ sieci. Oj unbana nie będzie, kobieta daj sobie spokój bo naprawdę nie chcesz żebym Ci robił gó**o burzę. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez D2ni +Wycinek z konsoli. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 27 Grudnia 2019 #579481 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Raz dałem ub, choć zamierzałem zwyczajnie z pov'a ciebie nagrać, by to jakoś wyglądało, ale Tobie się tak piec pali, że nawet nie widzę potrzeby, by to nagrywać. Ban zostaje. T/C D2ni, joolz, No Pr0blem i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 27 Grudnia 2019 #579482 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi