Skocz do zawartości

Siweczka

Black

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):21:42 coś koło tego ... piszę tą skargę po raz drugi . Widzę że macie prefix dopiero teraz.

Nick admina/gracza, który zawinił:siwucha

Dowody:http://www38.zippyshare.com/v/vAf228Yr/file.html

Świadkowie:cały serwer :) moge pare osób po prosić żeby się tu wypowiedziało ale myślę że nie będzie takiej potrzeby.

Uzasadnienie:fajnie mi się z wami grało te pare minut i nagle ban " przemyśl swoje zachowanie " 30 minut.

Drogi adminie siwucha . 

Admin to nie jest przyjemność.

Admin ma świecić przykładem , admin to jest praca i pomoc w utrzymaniu czystości na serwerze. 

Pozdrawia cię założyciel sieci cs-katownia i cs-hardcorownia oraz admin bardzo wielu sieci :)

Admin powinien zostać odebrany .

Za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku o degradacje serdecznie dziękuje drogiej administracji życzę powodzenia w dalszych sukcesach oraz mniej taakich osób w załodze pokładowej . 

Ps . Black 

Steam id : STEAM_0:0:1705189

Witam,

Dołączam się do wniosku.

Dzisiaj na mapie awp4one, przez jakąś połowę rozgrywki grał z nami cziter. Pisałem wielokrotnie do adminia lecz nie było reakcji(z 10 wiad. na U@) - co na koniec skwitował "skończ już pisać"(chodziło o U@). W końcu gracz dostał ss'y, a miał aim'a - co może nie być na nich widoczne. 

Myślę, że może do potwierdzić admin "pierdek" który był obecny - inna sprawa, że też nie reagował...

Dodam jeszcze że admin zachowuję się jak "Bóg serwera", a ma tylko utrzymać na nim porządek, a cała ta otoczka - szpanowanie itd. - są nie potrzebne.  Wdaję się w konflikty z graczami i nie jestem pewien jego kompetencji. 

Witam,

Dołączam się do wniosku.

Dzisiaj na mapie awp4one, przez jakąś połowę rozgrywki grał z nami cziter. Pisałem wielokrotnie do adminia lecz nie było reakcji(z 10 wiad. na U@) - co na koniec skwitował "skończ już pisać"(chodziło o U@). W końcu gracz dostał ss'y, a miał aim'a - co może nie być na nich widoczne. 

Myślę, że może do potwierdzić admin "pierdek" który był obecny - inna sprawa, że też nie reagował...

Dodam jeszcze że admin zachowuję się jak "Bóg serwera", a ma tylko utrzymać na nim porządek, a cała ta otoczka - szpanowanie itd. - są nie potrzebne.  Wdaję się w konflikty z graczami i nie jestem pewien jego kompetencji. 

Jeżeli była taka sytuacja , powinieneś napisać osobną skargę .

W takiej sytuacji admin powinien nakręcić demko i wstawić bana .

Albo poczekać na ewentualne odwołanie i rozpisać sytuacje z hltv.

Oczywiste jest że na ssach nie widać aima , i w takich wypadkach daje się bana bez ssów . : ) 

Jeżeli była taka sytuacja , powinieneś napisać osobną skargę .

W takiej sytuacji admin powinien nakręcić demko i wstawić bana .

Albo poczekać na ewentualne odwołanie i rozpisać sytuacje z hltv.

Oczywiste jest że na ssach nie widać aima , i w takich wypadkach daje się bana bez ssów . : ) 

Nie do końca jest prawdą co napisałeś lecz można tak to uznać.

Gdy jest podejrzenie iż któryś z graczy ma aima lecz nie jest on widoczny na 1200 % najskuteczniejszym sposobem jest kontynuacja gry lecz pod baczną obserwacją. Tak jak powiedziałeś, na ssach zazwyczaj nie wyjdzie Ci aim ponieważ nowsze wersje są tak zaprogramowane aby nie pokazywały żadnych znaków szczególnych. Co innego jak taki gracz ma przy okazji włączone ESP lub proste hitboxy np. czerwone kropki na głowach.

W sytuacji gdy przyjdzie zgłoszenie od większości osób ( ponieważ jedna może płakać iż go ciągle zabija tak więc proste jest że cziter ), admin ma 3 opcję do wyboru. Jeżeli celuje jak pop***lony daje perma. Jeżeli daje oznaki Wallhacka czyli prefire ( najczęściej ) robi ssy, lecz gdy gracz dobrze się kryje z takimi czitami to nagrywa własne demo, lub banuje z powodem wyjaśnienia na forum i opisuje demo które zazwyczaj powinno byś na HLTV serwera. Tak więc to, że nie ma natychmiastowego bana to w sytuacji takiej jak opisałem, czyli gracza który czituje i się dobrze kryje, admin może iść na sposób i sprawdzać go podczas gry aby nie wzbudzać podejrzeń że nagle schodzi na specta. Lecz zazwyczaj nie trwa to dłużej niż 2 rundy. A z kolei gdy admin nie reaguje wgl, gra jakby nigdy nic, i pod koniec z łaski da takiemu osobnikowi ssy, jest to jak dla mnie olewanie obowiązków i niewiedza na temat cheatów bo skoro admin kontynuuję grę ponieważ nie widzi że gracz nie celuje przez ściany to znaczy że nie wie czego on praktycznie używa. Admin nie ma tylko obowiązku banowania tych co celują i strzelają przez ściany ponieważ jego wiedza jest ograniczona na tym poziomie. Tyle ode mnie.

Z postów przeczytanych powyżej, skarga jak najbardziej słuszna.

Ps. Dla tych co mogą mieć wątpliwości jeżeli chodzi o niewiedzę na temat cheatów. Powstaje tyle wątków z czitami na mpc*** i nie tylko z pełnym opisem funkcji, ssami z gier że można by to studiować, Osobiście tak się uczyłem jak mógłbym wykryć owego osobnika.

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...