ma1xd Napisano 30 Grudnia 2019 #580177 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Nie chciałem zmieniać formułki tego podania, skoro stwierdziłeś, że jest dobre dorzuciłem, trochę więcej informacji. Nick: ma1a1a1a1a1a1a1a1a11 Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Wracając do moich młodszych lat bawienia się w 1.6, to mogę powiedzieć ze dosyć spore. Admin na takich serwerowniach jak Kuleczky.pl, było ich sporo, lecz trochę czasu już minęło, więc pozapominałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: CS 1.6 (2010-2015) 3-4k h CS:GO 5.5k h (2015-...) https://www.faceit.com/en/players/casperM1 Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/ma1uuu/ Dlaczego Ty: Aktualnie gram u was cały mój wolny czas, i powiem wam, że ludzie u was latają odpaleni, psując rozgrywkę innym. Przestałem grać w CS:GO i przerzuciliśmy się z chłopakami na 1.6. Mam bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o CS:GO (link do faceit ^), dużo lanów, i wielu poznanych ludzi ze środowiska polskiej topki CS:GO. Mam sporo czasu w porach nocnych, a właśnie w tych porach brakuje adminów, i latają odpały. Jestem aktywny, jeżeli chodzi o reportowanie graczy cheatujących, gdzie ani razu się nie pomyliłem składając reporta i gracze byli zbanowani. Chciałbym, być u was adminem, żeby ludzie serio mogli zająć się spokojną rozgrywką i nie martwić się, że ktoś ich zacznie randomowo przez ściany kasować. Co tu dużo mówić, wiem o co biega w tej gierce i poświęcam na nią sporo czasu. Jestem również top8 w rankingu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W ciągu 2 dni grania na waszym serwerze udało mi się przekroczyć 10 godzin, teraz jest już 20. (Tydzień grania) Kontakt: https://steamcommunity.com/id/ma1uuu/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ma1a1a1a1a1a1a1a1a11/80.72.40.110:27008/ Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie. Pozdrawiam MA1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 30 Grudnia 2019 #580185 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 - Minimum 30h przegrane na serwerze; masz nieco ponad 18 godzin - ranking mało co tutaj daje tak samo jak Twoje znajomości ludzi z TOPKI polskiego cs go czy też ilość lanów - randomowe skanowanie przez ściany - działa tutaj UAV więc jeśli ktoś gra dłużej w tą grę i będzie skanował miejscówki również ban? - napisałeś podanie tydzień temu po czym piszesz 2 raz mimo tego że to OP serwera @SadoS miał je otworzyć No nic, wiele - Ale adminów mało okres próbny może byc, pod warunkiem że dobijesz pierw 30h Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Grudnia 2019 #580190 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 @GetS @Wierzboch @Sznycel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma1xd Napisano 30 Grudnia 2019 Autor #580241 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 @Gustaw Z tym skanowaniem przez ścianę odnosiłem się do sytuacji z wczoraj, nie wyjaśniłem do końca, chodziło bardziej o typowe granie na wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzboch Napisano 31 Grudnia 2019 #580272 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Kolega chyba nie grał przez cały czas od złożenia poprzedniego podania, ale jeżeli będzie więcej czasu spędzał na serwerze ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 31 Grudnia 2019 #580290 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 nie znam za bardzo kolegi ale skoro chce pomagac czemu nie szanse moze dostac jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Grudnia 2019 #580314 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi