QuerduS Napisano 2 Stycznia 2020 #580590 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: QuerduS Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): od czegos chyba trzeba zaczac :p Znajomość AMXX (W skali 1-10): takie 7 zdąrzyłem poznać poprzez YouTube Staż w CS-sie: ponad 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam, ale jeśli dostanę sie do administracji postaram sie zakupić Dlaczego Ty: Myślę, że przydałbym sie w administracji, ponieważ nie ma żadnych aktywnych adminów na serwerze, a bardzo często jak gram by się przydał, jestem aktywny. Muszę jedynie czasem ugryźć się w język ale to da się zrobić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: max 3-4 godziny Kontakt: discord : QuerduS#6184 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/QuerduS/80.72.40.110:27027/ Edytowane 2 Stycznia 2020 przez QuerduS CzarnyOgien i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyOgien Napisano 2 Stycznia 2020 #580592 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 No wsm jestem na tak +bezkonfliktowy +na serwerze go widze +wiek +gt popraw na lepsze Dużo ogólnie weszło tych podań na ten serwer QuerduS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weave Napisano 3 Stycznia 2020 #580636 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Jestem na nie. - wiek (kiedyś jak się że mną klocil przyznał się że ma 14 lat) - nonsteam - konfliktowy CzarnyOgien i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuerduS Napisano 3 Stycznia 2020 Autor #580643 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Z tym 14 lat nie mogę się zgodzić bo tak nie pisałem masz ss? Pamiętam że się kłócilsmy ale wydaje mi się że pisałem 15. Teraz mam 16 ponieważ 31 grudnia miałem urodziny Edytowane 3 Stycznia 2020 przez QuerduS Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 3 Stycznia 2020 #580648 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem. Sam jestem na nie . Powody wyżej Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Kolqu Zi3lony i weave dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 3 Stycznia 2020 #580650 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Można dać szanse +wiek + aktywny + amx + kontakt QuerduS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Stycznia 2020 #580674 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Reszta kandydatów jest lepsza. Zapraszam za 2 tygodnie. Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Stycznia 2020 #580675 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi