TyPowy SebaA Napisano 6 Stycznia 2020 #581085 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Nick: TyPowy SebaA Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach a nawet i tutaj myślę ze pamiętają mnie . Teraz tylko pytanie z jakiej strony Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie: Bardzo długo już nawet nie pamiętam kiedy zaczynałem . Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w ochronie serwera to wiadomo. Często szybko kończę rundę i mogę przypilnować innych graczy którzy nie znają lub nie przestrzegają regulaminu serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia zazwyczaj mam czas tak 13-20 . No i wiadomo weekendy to róznie bywa . Jak i są takie dni kiedy niestety nie mogę wejść Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561197962374006/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/TyPowY SebaA/80.72.43.106:27027/ Wredzioszek. i ARNOLD KOPYTO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 6 Stycznia 2020 #581092 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Nie mam żadnych uwag, popraw tylko gt, bo jest ubogie i nie zmieściłbyś się w tygodniowym wymogu. 29 minut temu, TyPowy SebaA napisał: Często szybko kończę rundę i mogę przypilnować innych graczy którzy nie znają lub nie przestrzegają regulaminu serwera. Zawsze do usług XD Jestem na tak. TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 6 Stycznia 2020 #581118 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Widziałem na serwerze, zastrzeżeń nie mam. +Steam +Wiek -GT Jestem na tak. TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2020 #581137 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Doświadczenie masz, wiek też odpowiedni. Steam posiadasz. GT w miarę okej. Tak. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 7 Stycznia 2020 #581237 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Cześć +Steam +Kultura +Wiek jestem na tak TyPowy SebaA dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 8 Stycznia 2020 #581423 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jestem na tak. Mikro, ogarnięty, pada szybciej ode mnie. Pozdrawiam i widzimy się na longu. Opur Shock_Therapy, Cocona_! i TyPowy SebaA dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Stycznia 2020 #581439 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Witamy ponownie TyPowy SebaA i Kain dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Stycznia 2020 #581440 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi