kondo Napisano 21 Stycznia 2020 #583094 Napisano 21 Stycznia 2020 Witam Chciałbym wszystkich bardzo gorąco zaprosić na powrót Zombie Moda, który niegdyś był wizytówką sieci, później tracił na popularności aż upadł, jednak niedawno spotkałem się z byłym opiekunem serwera, zaczęliśmy sobie przypominać dawne czasy i wspominania z tym pięknym modem. Wraz z @FranzMaurer stwierdziliśmy że warto spróbować dać mu kolejne życie na tej sieci, po czym skontaktowaliśmy się z @aquax i zaproponowaliśmy swój pomysł. Chętnie zaakceptował pomysł więc i jesteśmy. Wierzę że wiele weteranów sieci pamięta jak super się grało na Zombie Modzie i że dalej tak będzie. Zapraszam na oficjalne otwarcie serwera!!! Data: 21:01:2020 Godzina: 19:00 Mam nadzieję o dużą frekwencje i widzimy się na serwerze!!!! elo elo 350, C.K.M, FranzMaurer i 6 innych dodali reakcje 8 1
kondo Napisano 21 Stycznia 2020 Autor #583132 Napisano 21 Stycznia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
21 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
kondo 2 posts
Popularne Dni
21 Sty 2020
2 posts
Popular Posts
kondo
Witam Chciałbym wszystkich bardzo gorąco zaprosić na powrót Zombie Moda, który niegdyś był wizytówką sieci, później tracił na popularności aż upadł, jednak niedawno spotkałem się z byłym opiekune