Skocz do zawartości

Pierwsze wrażenie.

kondo

Rekomendowane odpowiedzi

Musicie bardziej zbilansować wszystkie tryby - Za szybkie nemki/assasyni i sniper/surv nie mają szans jak z resztą widzieliście na serwerze.

Ogólnie to spadochron bardzo niszczy rozgrywkę i nie powinien być na serwerze bo przypomina to bardziej ZombieHell bez botów niż Zombie Plague - VIP lata po całej mapie w dodatku jest ledwo widoczny i nie da się go dogonić ani zarazić. A tu jednak chyba chodzi o to, żeby siedzieć w kampie i grać teamowo? Ludzie przez takie coś z pewnością opuszczą bardzo szybko serwer, więc wydaje mi się że najlepiej go usunąć całkowicie z rozgrywki.

Pogram więcej i coś dopiszę :)

Edytowane przez kaswer

• Premium

@kaswer Dziękujemy za opinie :), więc tak spadochron na chwile obecną zostanie wyłączony. Co do Nemezisa jest on w sam raz moim zdaniem nie za szybki nie za wolny, Assasin jest szybszy ponieważ ma mniej HP. Surv na luzie daje rade jeżeli ma dobrą kampe i celuje w głowę bądź klatkę piersiową, sniper i assasin biorą na jednego strzała i przez to też assasin ma większą szybkość aby mieć większe szanse.

@kaswer Możesz wbić na serwer na chwilkę ? jest taka opcja, aby spadochron opadał szybciej niż zwykle i to może poprawić sytuację.

Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał.  Fajnie że w końcu ruszył itd mi się podoba ale ten VIP... 

Nie da rady się go zarazić itp rzeczy.

To tyle z mojej strony

EDIT:

@FranzMaurer to dobrze 

Edytowane przez Reeejkuu

• Premium

VIP ma kamizelkę dostaje ją na początku rundy w ilości 65, trzeba go kilka razy dziabnąć aby go zarazić :)

@kaswer @Reeejkuu Jednak zrobiliśmy tak, spadochron został, lecz szybciej na nim opadamy, zmianą jest również to iż nie można już tak szybko latać cvar o nazwie sv_airaccelerate został zmieniony z wartości 100 do wartości 30 :)

Edytowane przez FranzMaurer

• Premium
  • Inwestor

Vip jest op prawda ale zombie tak samo moim zdaniem by się przydało się takie coś jak wbijanie lvl'i czyli że musimy zabić 30 zombie to jest 1 lvl i tak dalej żeby rosło hp dmg i szybkość poruszania się oczywiście tak samo dla zombie.  I by można dać bank ap do max powiedzmy 50 ap a vip ma 100 ap żeby móc chociaż na początku schować się i położyć tą jedną minę

Edytowane przez Psycholog banan

1 minutę temu, Psycholog banan napisał:

Vip jest op prawda ale zombie tak samo moim zdaniem by się przydało się takie coś jak wbijanie lvl'i czyli że musimy zabić 30 zombie to jest 1 lvl i tak dalej żeby rosło hp dmg i szybkość poruszania się oczywiście tak samo dla zombie.  I by można dać bank ap do max powiedzmy 50 ap a vip ma 100 ap żeby móc chociaż na początku schować się i położyć tą jedną minę

Z tymi misjami fajny pomysł, ale co do banku AP to niezbyt będzie pasował na serwer. Zombie ma głównie 2000 hp i jednym magazynkiem idzie je zabić przy czym zdobędziesz odpowiednią ilość AP na LM.

• Premium
  • Inwestor
2 minuty temu, kaswer napisał:

Z tymi misjami fajny pomysł, ale co do banku AP to niezbyt będzie pasował na serwer. Zombie ma głównie 2000 hp i jednym magazynkiem idzie je zabić przy czym zdobędziesz odpowiednią ilość AP na LM.

Zależy od klasy i co ona ma bo z reguły prawie każda ma klasa 2400 hp a jeżeli ci wbije powiedzmy więcej niż 1 zombie to nie masz szans w pierwszej rundzie bo nie masz ap i lmów. Oczywiście jakby był ten bank ap to by dali jakoś rozsądkiem. Ja sam osobiście bym wolał sam kampić bo są osoby co specjalnie wbijają do kampy i przeszkadzać 

• Premium

Nad misjami można pomyśleć, co do banku jestem na nie zbyt bardzo ułatwi to rozgrywke, a co do pierwszej rundy jak najbardziej można zdobyć AP na miny, czasem się uda czasem nie.

Edytowane przez FranzMaurer

A więc tak.

Vip jest optymalny dla człowieka jak i zombi, wiadomo ze vip to vip ma łatwiej nabijać ap i różne inne dodatkowe rzeczy przez które łatwiej się gra. nic nie będzie zmieniane. (przynajmniej na tą chwilę)

Bank Ap odpada, bo już w pierwszej rundzie będą bomby latać i jetpacki. Bezsensu 

Nad misjami i levelami pomyślimy.

Zombie Mod głownie polega na pracy zespołowej ludzi także nie zwiększymy % nabijania AP. Trzeba przynajmniej w pierwszej rundzie jakoś współpracować.

• Premium
  • Inwestor

Właśnie gold aka 47 za duże dmg ma. Kampiłem przeciwko im z bezzik i brak rozrzutu i nawet nie mogli wbić na początku 4 heady i ginęli. I żeby ograniczyć lm bo niektórzy wstawiają 4-5 lmów jednej kampie.

• Administrator

Ja dzisiaj tak samo grałem i gościu miał to AK. Ludzie od razu wyszli bo nie mogli nawet do kampy wejść zombiakami

• Premium
  • Inwestor

Mam pytanko bo na snajperze jest włączone że premium klasa zombie może skakać a na survivalu już nie 

@FranzMaurer @kondo czy tak to ma być jak pisałem u góry czy to jest jakiś błąd bo nie wiem  ?

Co myślicie żeby dodać do kupienia takie rzeczy jak nemek,survival i snajper bo nie ma tam ich a jest sam assasin ?

Edytowane przez Psycholog banan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...