kondo Napisano 21 Stycznia 2020 #583133 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Serwer ruszył byli pierwsi gracze, teraz czas zapytać was co się wam podoba a co uważacie za zbędne lub przesadzone. Proszę piszcie swoje opinie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaswer Napisano 21 Stycznia 2020 #583135 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Musicie bardziej zbilansować wszystkie tryby - Za szybkie nemki/assasyni i sniper/surv nie mają szans jak z resztą widzieliście na serwerze. Ogólnie to spadochron bardzo niszczy rozgrywkę i nie powinien być na serwerze bo przypomina to bardziej ZombieHell bez botów niż Zombie Plague - VIP lata po całej mapie w dodatku jest ledwo widoczny i nie da się go dogonić ani zarazić. A tu jednak chyba chodzi o to, żeby siedzieć w kampie i grać teamowo? Ludzie przez takie coś z pewnością opuszczą bardzo szybko serwer, więc wydaje mi się że najlepiej go usunąć całkowicie z rozgrywki. Pogram więcej i coś dopiszę Edytowane 21 Stycznia 2020 przez kaswer FranzMaurer i kondo dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 21 Stycznia 2020 #583136 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 @kaswer Dziękujemy za opinie , więc tak spadochron na chwile obecną zostanie wyłączony. Co do Nemezisa jest on w sam raz moim zdaniem nie za szybki nie za wolny, Assasin jest szybszy ponieważ ma mniej HP. Surv na luzie daje rade jeżeli ma dobrą kampe i celuje w głowę bądź klatkę piersiową, sniper i assasin biorą na jednego strzała i przez to też assasin ma większą szybkość aby mieć większe szanse. @kaswer Możesz wbić na serwer na chwilkę ? jest taka opcja, aby spadochron opadał szybciej niż zwykle i to może poprawić sytuację. kaswer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 21 Stycznia 2020 #583145 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał. Fajnie że w końcu ruszył itd mi się podoba ale ten VIP... Nie da rady się go zarazić itp rzeczy. To tyle z mojej strony EDIT: @FranzMaurer to dobrze Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Reeejkuu FranzMaurer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 21 Stycznia 2020 #583148 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) VIP ma kamizelkę dostaje ją na początku rundy w ilości 65, trzeba go kilka razy dziabnąć aby go zarazić @kaswer @Reeejkuu Jednak zrobiliśmy tak, spadochron został, lecz szybciej na nim opadamy, zmianą jest również to iż nie można już tak szybko latać cvar o nazwie sv_airaccelerate został zmieniony z wartości 100 do wartości 30 Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FranzMaurer Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 22 Stycznia 2020 #583247 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Vip jest op prawda ale zombie tak samo moim zdaniem by się przydało się takie coś jak wbijanie lvl'i czyli że musimy zabić 30 zombie to jest 1 lvl i tak dalej żeby rosło hp dmg i szybkość poruszania się oczywiście tak samo dla zombie. I by można dać bank ap do max powiedzmy 50 ap a vip ma 100 ap żeby móc chociaż na początku schować się i położyć tą jedną minę Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaswer Napisano 22 Stycznia 2020 #583248 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 1 minutę temu, Psycholog banan napisał: Vip jest op prawda ale zombie tak samo moim zdaniem by się przydało się takie coś jak wbijanie lvl'i czyli że musimy zabić 30 zombie to jest 1 lvl i tak dalej żeby rosło hp dmg i szybkość poruszania się oczywiście tak samo dla zombie. I by można dać bank ap do max powiedzmy 50 ap a vip ma 100 ap żeby móc chociaż na początku schować się i położyć tą jedną minę Z tymi misjami fajny pomysł, ale co do banku AP to niezbyt będzie pasował na serwer. Zombie ma głównie 2000 hp i jednym magazynkiem idzie je zabić przy czym zdobędziesz odpowiednią ilość AP na LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 22 Stycznia 2020 #583250 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 2 minuty temu, kaswer napisał: Z tymi misjami fajny pomysł, ale co do banku AP to niezbyt będzie pasował na serwer. Zombie ma głównie 2000 hp i jednym magazynkiem idzie je zabić przy czym zdobędziesz odpowiednią ilość AP na LM. Zależy od klasy i co ona ma bo z reguły prawie każda ma klasa 2400 hp a jeżeli ci wbije powiedzmy więcej niż 1 zombie to nie masz szans w pierwszej rundzie bo nie masz ap i lmów. Oczywiście jakby był ten bank ap to by dali jakoś rozsądkiem. Ja sam osobiście bym wolał sam kampić bo są osoby co specjalnie wbijają do kampy i przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 22 Stycznia 2020 #583262 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Nad misjami można pomyśleć, co do banku jestem na nie zbyt bardzo ułatwi to rozgrywke, a co do pierwszej rundy jak najbardziej można zdobyć AP na miny, czasem się uda czasem nie. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FranzMaurer kaswer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 22 Stycznia 2020 #583271 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Chociażby zwiększyć troszkę zdobywanie ap bo normalni gracze mają z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 22 Stycznia 2020 Autor #583272 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 A więc tak. Vip jest optymalny dla człowieka jak i zombi, wiadomo ze vip to vip ma łatwiej nabijać ap i różne inne dodatkowe rzeczy przez które łatwiej się gra. nic nie będzie zmieniane. (przynajmniej na tą chwilę) Bank Ap odpada, bo już w pierwszej rundzie będą bomby latać i jetpacki. Bezsensu Nad misjami i levelami pomyślimy. Zombie Mod głownie polega na pracy zespołowej ludzi także nie zwiększymy % nabijania AP. Trzeba przynajmniej w pierwszej rundzie jakoś współpracować. FranzMaurer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaswer Napisano 24 Stycznia 2020 #583547 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Ograniczenie DMG golden AK 47, zombie nawet do kampy nie wejdzie i już ginie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 24 Stycznia 2020 #583554 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Właśnie gold aka 47 za duże dmg ma. Kampiłem przeciwko im z bezzik i brak rozrzutu i nawet nie mogli wbić na początku 4 heady i ginęli. I żeby ograniczyć lm bo niektórzy wstawiają 4-5 lmów jednej kampie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Stycznia 2020 #583556 Administrator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Ja dzisiaj tak samo grałem i gościu miał to AK. Ludzie od razu wyszli bo nie mogli nawet do kampy wejść zombiakami kaswer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 24 Stycznia 2020 #583562 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) @aquax @Psycholog banan @kaswer AK-47 GOLD, zostaje na chwilę obecną wyłączone. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez FranzMaurer kaswer i Psycholog banan dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 26 Stycznia 2020 #583843 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Mam pytanko bo na snajperze jest włączone że premium klasa zombie może skakać a na survivalu już nie @FranzMaurer @kondo czy tak to ma być jak pisałem u góry czy to jest jakiś błąd bo nie wiem ? Co myślicie żeby dodać do kupienia takie rzeczy jak nemek,survival i snajper bo nie ma tam ich a jest sam assasin ? Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi