andrey Napisano 23 Stycznia 2020 #583287 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć, na imię mi Mateusz, mam 21 lat i jestem z woj. śląskiego. Interesuję się grami komputerowymi, motoryzacją i redakcją. Jestem osobą towarzyską, rozmowną, miłą i z humorkiem. Szukam obecnie jakiegoś forum, aby zostać na nim na dłużej i pokazać co potrafię. Nie będę zdradzał więcej o mojej osobie, ponieważ z czasem mnie poznacie, przynajmniej taką mam nadzieję. Jeszcze raz cześć. @EDIT Zapomniałem wspomnieć o tym co robię aktualnie, więc jestem elektrykiem, który pracuje w Niemczech i obecnie na urlopie siedzę ;D Edytowane 23 Stycznia 2020 przez andrey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2020 #583289 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Cześć, jeżeli szukasz dobrego forum to jedyna opcja to, pozostać tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K.M Napisano 23 Stycznia 2020 #583291 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Willkommen meine freunde Ich hoffe wir werden "SpaB haben" andrey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 23 Stycznia 2020 #583293 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Hej W takim razie daj się bliżej poznać, a następnie zapraszam w imieniu swoim i pozostałych członków redakcji do nas, skoro się interesujesz redakcją. andrey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi