Skocz do zawartości

Upomnienie.

MemesiO

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 06-12-2015, 18:33

Nick admina/gracza, który zawinił: @@nynek

Dowody:

Świadkowie:-

Uzasadnienie:

Jeżeli ten regulamin nie funkcjonuje w dziale skargi/problemy to tym bardziej upomnienie mi się nie należało. Z regulaminu forum wynika, że mogę się wypowiadać gdzie chce tylko sensownie. Mój post był napisany z sensem i zawierał potrzebne informacje dla gracza nie wprowadzając go w błąd. Jakieś domysły typu "mógł uznać" są niedorzeczne, mógł, ale jak widzieliśmy nie uznał. @@Malu taką samą skargę na mnie założył bodajże @@astroe (nie pamiętam dokładnie), jakoś wtedy uznali post za sensowny. Zatem proszę kogoś obiektywnego o rozpatrzenie skargi.

To inna sprawa, nikt chyba nie lubi być oceniany, tym bardziej za poświęcenie swojego czasu innym użytkownikom. Ubt ma najgorszą robote na tej sieci, użerają się z dzieciami, potem dostają opieprz, że za mało dzieci ogarneli.

Najcięższą robotę mają osoby które muszą czytać takie skargi od "księżniczek" których duma została urażona poprzez +0 punktów ostrzeżeń. Nie wiem czy chcesz pokazać jakim to jesteś sieciowym trollem lub jaki jesteś zabawny ale niestety muszę przerwać Twój fantastyczny sen, nikt się nie śmieje a najwyżej z Ciebie. Morelek świetnie Ci doradził, chcesz pomagać to zapraszam do UBT, doświadczenie masz, znasz cały regulamin na pamięć, ą ę, zapraszam z powrotem do ekipy. 

Skoro na tym Ci zależy i chcesz owacji na stojąco od sieciowej publiki to proszę bardzo, ludzie składający apelacje wobec warna dostają -1 punkt ostrzeżeń więc wobec Twojego upomnienia ściągam -0 punktów ostrzeżeń.  

[align=center]20f8cg8.png[/align]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...