MemesiO Napisano 8 Grudnia 2015 #363513 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 06-12-2015, 18:33 Nick admina/gracza, który zawinił: @@nynek Dowody: Świadkowie:- Uzasadnienie: Jeżeli ten regulamin nie funkcjonuje w dziale skargi/problemy to tym bardziej upomnienie mi się nie należało. Z regulaminu forum wynika, że mogę się wypowiadać gdzie chce tylko sensownie. Mój post był napisany z sensem i zawierał potrzebne informacje dla gracza nie wprowadzając go w błąd. Jakieś domysły typu "mógł uznać" są niedorzeczne, mógł, ale jak widzieliśmy nie uznał. @@Malu taką samą skargę na mnie założył bodajże @@astroe (nie pamiętam dokładnie), jakoś wtedy uznali post za sensowny. Zatem proszę kogoś obiektywnego o rozpatrzenie skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 8 Grudnia 2015 #363523 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 MemesiO, jak tak bardzo chcesz pomagac, to złóż podanie na admina ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363529 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 To inna sprawa, nikt chyba nie lubi być oceniany, tym bardziej za poświęcenie swojego czasu innym użytkownikom. Ubt ma najgorszą robote na tej sieci, użerają się z dzieciami, potem dostają opieprz, że za mało dzieci ogarneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Grudnia 2015 #363535 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Najcięższą robotę mają osoby które muszą czytać takie skargi od "księżniczek" których duma została urażona poprzez +0 punktów ostrzeżeń. Nie wiem czy chcesz pokazać jakim to jesteś sieciowym trollem lub jaki jesteś zabawny ale niestety muszę przerwać Twój fantastyczny sen, nikt się nie śmieje a najwyżej z Ciebie. Morelek świetnie Ci doradził, chcesz pomagać to zapraszam do UBT, doświadczenie masz, znasz cały regulamin na pamięć, ą ę, zapraszam z powrotem do ekipy. Skoro na tym Ci zależy i chcesz owacji na stojąco od sieciowej publiki to proszę bardzo, ludzie składający apelacje wobec warna dostają -1 punkt ostrzeżeń więc wobec Twojego upomnienia ściągam -0 punktów ostrzeżeń. [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Grudnia 2015 #363537 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi