Psycholog banan Napisano 26 Stycznia 2020 #583853 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Nick:Ogonowy banan Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem nie raz na zombie modzie i innych trybach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Ponieważ siedzę na serwerze wystarczająco tyle i przestrzegam regulaminu ale widzę osoby co go nie przestrzegają i blokują przejścia dają się lub nabijają ap jak nie można dalej przejść . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: próbuje chociaż tą 1 h być na serwerze jak są gracze Kontakt:GG,steam i dc Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Ogonowy banan/80.72.40.110:27020/ Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 26 Stycznia 2020 #583856 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na małe tak chociaż twoje gt jest słabe ale spełniasz większość wymagań +amx +staż +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathendis Napisano 26 Stycznia 2020 #583860 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Jestem na TAK + AMX + Wiek + Steam Adminów nie ma więc jak najbardziej jestem na tak sam gram i widzę co się dzieje na serwerze i bez admina to jest koszmar a go widziałem na serwerze ogarnia itp regulamin zna więc jestem jak najbardziej na TAK ! Ps. Botek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 26 Stycznia 2020 #583903 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 W sumie racja, gdy nie ma admina to jest makabra, a widzę, że starasz się zostać adminem serwera i ogarniasz co do czego. Inni również są na tak, ja od siebie dodam, że podzielam zdanie @Mathendis @kondo co o tym myślisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 26 Stycznia 2020 #583943 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Widoczny na serwerze jak i forum, ja nie jestem teraz zbyt często dysponowany a jest nas dwóch na ten moment więc przyda się pomoc. Witam w ekipie, po flagi proszę się zgłosić do @FranzMaurer Szczerze liczyłem na Twoje podanie i się doczekałem. ? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez kondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 26 Stycznia 2020 #583944 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi