PR@SN4JPER Napisano 27 Stycznia 2020 #584022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:PR@SN4JPERData ( Od kiedy do Kiedy ): od 28 do 06 .2 Bedę wieczorym chodź postaram się jak umiemPowód:Witam niestety jutro mam operacje i będę mało dostępny ale postaram wieczorym być lapka biorę do szpitala możliwe ze w godzina od 17 do 22 będę dostępny ale i możliwe z nawet z rana do wieczora zależy co z mną będzie mam ciężką operację bo będę miał tętniaka usuwanego jednego z trzech więc przepraszam was a zależy mi na serwerze i na adminie co dzień ogarniam serw ale to już wasza decyzja Opiekun, bądź ktoś z wyższej administracji: 45k Chyba że operacja się nie uda możliwe to jest to chciał bym was wszystkich pożegnać i życzyć wam jak najlepiej Edytowane 27 Stycznia 2020 przez PR@SN4JPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 27 Stycznia 2020 #584035 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi