Superman Napisano 28 Stycznia 2020 #584105 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Proponuję do klasy wymienionej wyżej aby zamiast 2flashy dać 1 na rzecz 2 smogów, co Wy na to ? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Stycznia 2020 #584108 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Będąc szczerym, to wywaliłbym na nim wszystko i dał/zostawił HE x2, nie wiem czy ma. Ale mniej flashy, to lepiej, przynajmniej nie będę dostawał flashy od swoich Mimo wszystko, na tak // @Superman Można i tak zrobić, mi to latta :p Edytowane 28 Stycznia 2020 przez elo elo 350 Superman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 28 Stycznia 2020 Autor #584109 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 @elo elo 350 dokładnie o tym mówię. Żeby dzieciak nie oślepiał swoich He nie ma dla mnie optymalnie jako że ma miny dałbym mu Tylko 2 Smogów. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Stycznia 2020 #584113 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Mi pasuje dać mu te dymne granaty Superman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 28 Stycznia 2020 #584131 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Jak najbardziej na tak Superman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 28 Stycznia 2020 #584135 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Ja jestem też na tak , a Pro po tych Flashy to nie lepiej dodać plug-in na no-flashbang by swoich nie oślepiać z drużyny po co usować jak można coś nowego wprowadzić by było lepiej . Pózniej się zacznie placz że nie które klasy nie mają tego co kiedyś i będzie więcej tematów pisanych i tak nie dojdzie się do skutku rozwiązania problemu, Sam Flashy używam np na takiego nodiego co się go zabić nie da to Flash 1 , 2 i oślepiony później dobić z broni . Flase są potrzebne na pro graczy typu A3ro Edytowane 28 Stycznia 2020 przez Nemezis ad A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 28 Stycznia 2020 Autor #584136 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 1 minutę temu, Nemezis ad napisał: Ja jestem też na tak , a Pro po tych Flashy to nie lepiej dodać plug-in na no-flashbang by swoich nie oślepiać z drużyny po co usować jak można coś nowego wprowadzić by było lepiej . Problem w tym że jak to często bywa na 400 zaraz coś wyjdzie nie tak z modem tak więc. Usunięcie flashy na rzecz 2 smogów wychodzi najbezpieczniej ?? CukierkowyMario i Lipaaa* dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 2 Lutego 2020 #584865 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 pogadam z programista ktoryms z tym no flaszbang na swoich pewnie poczekam torche na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 2 Lutego 2020 #584866 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi