Twoshots Napisano 30 Stycznia 2020 #584464 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Data zdarzenia: 2020-01-30 Nick gracza: [IP] 13: 'SHADOW OF THE DAY' (CT) -- 78.99.139.14:27005 [STEAM_0:0:2070626] Dowody: https://www120.zippyshare.com/v/fOE1Kp9j/file.html druga runda Dziś otrzymałem bana na 30 min powód ... skan przed 7 s... na mapie podczas gry, po krotkim czasie doszedlem do drzwi i strzelalem w szpare... to nie skan tylko czysty strzal w tym czasie przeszly dwie inne osoby przez wspomniany przezemnie fragment mapy... Ban nadany przez Shadow of the Day dodaje więc demko, w ktorym wspomniany o to pan skanuje przed 7 sekundami... przez sciane! Czy Admin powinien łamać zasady? czy Admin może robic co chce? Czy admin powinien znać regulamin? wiem, ze nie jestem jedyna osoba, ktora nie jest zadowolona z zachowania tego czlowieka CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 30 Stycznia 2020 #584468 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) @Roy Keane Twój admin. Tak, czy siak nick był za cenzurowany, ale już więcej nie będzie wbijał na takich nickach, jak pisał na pv. T/C. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez WaRninG1 CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 30 Stycznia 2020 #584469 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Admin dostanie ostrzezenie nastepnym razem bedzie +1. @WaRninG1 co do poprzedniego bana to sobie zobacz amxban mowiłem mu panu morsowi zeby nie wbijal na tym nicku za 1 razem dostal kicka za 2 ban 5 min. Powiedzialem ze nastepnym razem dostanie na dluzej jezeli tego nie poprawi. CukierkowyMario i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 30 Stycznia 2020 #584470 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi