Opiekun Sieci Born Napisano 1 Lutego 2020 #584687 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Witam, co myślicie o wgraniu pluginu dającego bonus do statystyk w klasie wraz ze wzrastającym się Death Streak'iem? Jak to by wyglądało? Przykładowo dany gracz umiera bez zabójstwa kilka rund pod rząd, więc zyskiwałby "bonus statystyk" do klasy na następną rundę zgodnie z jaką liczbą jego death streak, by wynosił. Ogólnie plugin ten jest wgrany obecnie na codzie 200 i wydaje mi się, że jest bardzo dobrym pomysłem - szczególnie dla świeżaków czy ludzi z małym lvl'em. Rozmawiałem na ten temat z @SadoSem i prawdopodobnie jest to do wykonania, więc pomysł nie jest jakiś "od czapy". Zapraszam do wypowiedzi Roy Keane, Gormit lowca kotow, SadoS i 4 innych dodali reakcje 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Lutego 2020 #584700 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 W sumie, jestem za, pomysł dobry, nie wiem, czy nie bylo kiedyś death strike'a, na yt gdzies widzialem, a tak to git pomysł sam wspominasz, dla takich świezaków, bądź ludzi z malym lvl to dobra propka, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 1 Lutego 2020 #584701 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Jestem za może wtedy nowe osoby wchodzące na serwer gdy inni mają po 200+ lvl zostaną na dlużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipaaa* Napisano 1 Lutego 2020 #584734 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Pomysł spoko. Zawsze nowi gracze będą mieli trochę więcej szans na zdziałanie czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 1 Lutego 2020 #584738 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Fajny pomysł, przyda się to nowym na serwerze i mi T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 2 Lutego 2020 #584839 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 (edytowane) Bardzo dobry pomysł jestem za @A3ro szczególnie Tobie Edytowane 2 Lutego 2020 przez T3@M elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 4 Lutego 2020 #585170 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Jak najbardziej na tak może w końcu będzie wiecej nowych ludzi zostawać na serwerze elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 4 Lutego 2020 #585174 Weteran MH Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Razem z @aquax zobaczymy co da się z tym zrobić bo ten na c200 jest wbudowany w silnik T3@M, Born, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 4 Lutego 2020 #585175 Weteran MH Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi