xOlunia Napisano 1 Lutego 2020 #584740 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Twój nick podczas gry: xOlunia Godzina, data zdarzenia: 01.02:2020-19:56:43 Mapa: css_dust STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xOlunia [AMXBans] Powod : ' ab/ Odwolanie forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 160922698 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.233.26.172 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie : Gram na mapie i biegne do paki by nia rozbroic i tu nagle dostalem bana za nic od admina po porosze o rozpaczenie mojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 1 Lutego 2020 #584741 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=632 Dostales ssy, wszedles na aktywnym. + chwalenie się adminowi banem nie jest zbyt mądre. [10186 | LEGENDARY EAGLE MASTER] [btw] xOlunia : wgl d3mon da mi bana na zawsze za nic xd TheZeT203 dolacza do Sil Terrorystow [99 | SILVER I] [AFK] NoiQ : /loguj [10186 | LEGENDARY EAGLE MASTER] [btw] xOlunia : i nie mam ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 1 Lutego 2020 #584745 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl joolz i Squb dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi