Killer12 0 Napisano 5 Lutego 2020 Mam na imię Oskar. Jestem z Woj. Kujawsko-Pomorskiego. Interesuje się sportem. W csa gram około 4lata, od roku 2017 do 2019 byłem adminem serwera AWP na innej sieci. Zaczynam grę na waszym serwerze 1v1 oraz mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Pozderki! Bt Max, 6 Lutego 2020 Reklamy innych sieci sa zabronione. Zapoznaj sie z regulaminem. Twoj post zostal edytowany o usuniecie nazwy sieci. Witamy serdecznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego 2020 Cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 659 Napisano 6 Lutego 2020 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 6 Lutego 2020 no dzień dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYBSON 2 287 Napisano 6 Lutego 2020 Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozytywny.exe 1 829 Napisano 6 Lutego 2020 Siemano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach