NeonX Napisano 6 Lutego 2020 #585328 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 witam, dzis o godzinie podajże 1.20 gracz Arcy l Neo wulgarnie zaczął mnie wyzywac pod wzgledem ze mam wy*ierdalac bo sobie z kolega(slowi | CSSetti.pl) nabijal kasę i robil misje. Lecz ss nie udalo mi sie zrobic :( przez to ze akurat w tym momecie mialem problemy z internetem ale napewno administracji sprawdzi co sie dzialo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2020 #586858 Administrator Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Odbył się reset serwera. Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2020 #586859 Administrator Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi