Reejku Napisano 7 Lutego 2020 #585501 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Witajcie! Dzisiaj przedstawie wam informacje na temat tft na telefon! Riot ostatnio ogłosił że wychodzi wersją beta na telefony z androidem i ios. Przesyłam was do artykułu gdzie jest wszystko wyjaśnione. Ja tylko opowiem wszystko w skrócie. Link-https://boop.pl/league-of-legends/tft-mobile-rozpoczela-sie-zamknieta-beta-wymagania-jak-pobrac Ogólnie riot games wypuszcza oficjalnie TFT na telefonie w Marcu, ale już można się zajerestrować! W artykule jest link, który przenosi nas do sklepu play. *wpisując nazwę gry itd nie znajdziecie gry! * Wymagania żeby grać w TFT to -Trzeba mieć przynajmniej 2GB RAM w telefonie -OS5+ Najlepiej żeby telefon był naprawdę dobry ponieważ Riot Games nie zrobiło tft na słabsze telefony choć próbowało. Jeśli chodzi o IPhone to można grać już od IPhone 6s itd. Zdjęcia gry----- To tyle. Wbijajcie i rejestrujcie się! Żeby nie przegapić premiery! Pozdrawiam ~ Reeejkuu Edytowane 7 Lutego 2020 przez Reeejkuu Don Mateuko i Doman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 12 Lutego 2020 #586061 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Oglądałem jak to wygląda i jestem serio w szoku, że rito pomimo tylu problemów z lolem wypuszcza tak dobrą gierkę na smartfony, ciekaw jestem finalnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi