NeonX Napisano 11 Lutego 2020 #586034 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Nick: NeonXWiek: 15Doświadczenie : 2 lata na różnych sieciach z cs go modemZnajomość AMXX:7/10Staż w CS-sie: 3-4 lataNonSteam , ale z biegiem czasu mogę kupić Dlaczego Ty: Nigdy nie było ze mną problemów, nie uważam się za lepszego na serverze ze jestem adminem, mam jakieś tam poczucie humoru, potrafię zachować zimną krew w stresowych sytuacjach, nie daje się prowokować, wywiazuję się ze swoich obowiązków, znam regulamin i chyba to na tyle.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 4 godzin w tygodniu, A w weekendy od 5-7 na Różnych serverach Kontakt: Instagram, Facebook(nie dla każdego) Messenger, TS3,ForumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NeonX/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2020 #586860 Administrator Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wszyscy się boją wypowiedzieć? Cho na TS3 pogadać CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi