NoPerfect Napisano 16 Lutego 2020 #586808 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 (edytowane) Propozycja taka żeby dodać plugin który umożliwiał by zresetowanie statystyk raz na rundę ponieważ odkąd gram widzę ze jest parę osób które z tego korzystają a w regulaminie jest to zabronione "15. Zakaz bugowania klas bądź perków jak i misji i wyzwań = ban perm." Czy była by możliwość żeby taki plugin powstał i został wrzucony na serwer ? Edytowane 16 Lutego 2020 przez NoPerfect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 17 Lutego 2020 #586978 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Temat był wielokrotnie powtarzany o tym i nic się nie zmieniło : To jeden z nich innych nie mogę znaleźć więcej może są pod inna nazwą , widocznie już ich nie ma zawsze był płacz że prawie cały serwer to robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 17 Lutego 2020 #587023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 ale chwile moment, to znaczy ze nie mam prawa w dowolnym momencie zmienic swoich statow bo mi nie pasuja do stylu gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 18 Lutego 2020 #587105 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 @Roy Keane, @aquax NoPerfect dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lutego 2020 #587106 Administrator Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 18 godzin temu, Meltor napisał: ale chwile moment, to znaczy ze nie mam prawa w dowolnym momencie zmienic swoich statow bo mi nie pasuja do stylu gry?? Co rundę chcesz zmieniać bo ci nie pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 18 Lutego 2020 #587107 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) raczej chodzi o to zeby nie robic na poczatku rundy bug statow tzn wpisuje sobie komende na reset daje sobie ile mam w konde i znowu wpisuje komende itd. Potem mamy takiego pacjenta na np na 40 lvl 230 hp 200 kondy i cos jeszcze co jest niemozliwe. Rozumiem resetowanie pod klase ale ten bug to przesada nie ma wtedy balansu. Chyba sie nie doczekamy odp Edytowane 25 Lutego 2020 przez Roy Keane T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 18 Lutego 2020 #587160 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 @aquax nie zawsze trafisz na dobre rozozadzenie stat bo roznie ludzie graja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 25 Lutego 2020 #588138 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi