Wolves Napisano 18 Lutego 2020 #587167 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Nick: MobbyDick Wiek: aktualnie 19lat ( w czerwcu 20) Doświadczenie (w byciu adminem): Admina posiadałem na wielu serwerach czy to DD2, kiedyś popularne DIABLO MOD'Y, oraz na serwerach typu COD. Więc doświadczenie posiadam spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: około 7 lat wiadomo z przerwami, bez przerw ponad 4 latka Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem często aktywny na serwerze, spędzam na nim sporo czasu. Bywają godziny gdzie nie ma żadnego admina i niestety trzeba znosić wtedy cheaterów oraz ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu. Jestem również dobrze rozpoznawalny i wydaje mi się, że mam dosyć dobry kontakt z graczami jak i adminami. Dodatkowo potrafię rozpoznać gdy ktoś rzeczywiście korzysta z wspomagaczy czy jest to po prostu dobry gracz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia oczywiście, zazwyczaj minimum 5h w weekendy jeszcze więcej czasami dochodzi do 7-8h Kontakt: Steam, GG: 45499011 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MobbyDick/80.72.43.106:27022/ @sebagd256 Przypomnę Ci coś: Twój 93lvl 300hp i o wiele za dużo kondycji Nie zwyzywałem tylko przedstawiłem Ci jak sytuacja wygląda i jak w oczywisty sposób pokazujesz że bugujesz staty I dziwnym trafem po tym co Ci powiedziałem i życie Ci się zmniejszyło i speed Edytowane 19 Lutego 2020 przez Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 18 Lutego 2020 Premium #587171 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Na razie na nie Popraw swoje zachowanie względem innych graczy to zmienię zdanie Jesteś dość konfliktową osobą , praktycznie codziennie musisz być "Uciszany" . +Steam +Amxx +Wiek +GT -Kultura Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebagd256 Napisano 19 Lutego 2020 #587175 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Wyzywales mnie wczoraj przez mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Lutego 2020 Premium #587177 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 XD Na nie; KULTURY NIE masz w ogóle, wystarczy wejść w bansa, aby się domyślić. Mam gdzieś screeny jak mnie obrażasz, o wyzywaniu nie wspomnę łatwo Cię sprowokować Nie pozdrawiam. Gormit lowca kotow, Reejku i T3@M dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 19 Lutego 2020 #587185 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Jesteś bardzo aktywny przydałby sie taki admin ale jestes konfliktowa osobą i z twojej strony pada dużo wulgarnych słów popraw to a będę na tak elo elo 350 i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoshots Napisano 19 Lutego 2020 #587187 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nie! potwierdzam wypowiedzi poprzedników Edytowane 19 Lutego 2020 przez Twoshots elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Lutego 2020 #587188 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Po tym co ostatnio tu zrobiłeś nie licz na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi