Wolves Napisano 18 Lutego 2020 #587167 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Nick: MobbyDick Wiek: aktualnie 19lat ( w czerwcu 20) Doświadczenie (w byciu adminem): Admina posiadałem na wielu serwerach czy to DD2, kiedyś popularne DIABLO MOD'Y, oraz na serwerach typu COD. Więc doświadczenie posiadam spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: około 7 lat wiadomo z przerwami, bez przerw ponad 4 latka Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem często aktywny na serwerze, spędzam na nim sporo czasu. Bywają godziny gdzie nie ma żadnego admina i niestety trzeba znosić wtedy cheaterów oraz ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu. Jestem również dobrze rozpoznawalny i wydaje mi się, że mam dosyć dobry kontakt z graczami jak i adminami. Dodatkowo potrafię rozpoznać gdy ktoś rzeczywiście korzysta z wspomagaczy czy jest to po prostu dobry gracz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia oczywiście, zazwyczaj minimum 5h w weekendy jeszcze więcej czasami dochodzi do 7-8h Kontakt: Steam, GG: 45499011 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MobbyDick/80.72.43.106:27022/ @sebagd256 Przypomnę Ci coś: Twój 93lvl 300hp i o wiele za dużo kondycji Nie zwyzywałem tylko przedstawiłem Ci jak sytuacja wygląda i jak w oczywisty sposób pokazujesz że bugujesz staty I dziwnym trafem po tym co Ci powiedziałem i życie Ci się zmniejszyło i speed Edytowane 19 Lutego 2020 przez Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 18 Lutego 2020 #587171 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Na razie na nie Popraw swoje zachowanie względem innych graczy to zmienię zdanie Jesteś dość konfliktową osobą , praktycznie codziennie musisz być "Uciszany" . +Steam +Amxx +Wiek +GT -Kultura Wolves dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebagd256 Napisano 19 Lutego 2020 #587175 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Wyzywales mnie wczoraj przez mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Lutego 2020 #587177 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 XD Na nie; KULTURY NIE masz w ogóle, wystarczy wejść w bansa, aby się domyślić. Mam gdzieś screeny jak mnie obrażasz, o wyzywaniu nie wspomnę łatwo Cię sprowokować Nie pozdrawiam. T3@M, Gormit lowca kotow i Reejku dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 19 Lutego 2020 #587185 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Jesteś bardzo aktywny przydałby sie taki admin ale jestes konfliktowa osobą i z twojej strony pada dużo wulgarnych słów popraw to a będę na tak Gormit lowca kotow i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoshots Napisano 19 Lutego 2020 #587187 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nie! potwierdzam wypowiedzi poprzedników Edytowane 19 Lutego 2020 przez Twoshots elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Lutego 2020 #587188 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Na nie Po tym co ostatnio tu zrobiłeś nie licz na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi