007. Napisano 20 Lutego 2020 #587390 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Witam Prosto z mostu łapie mnie lag w środku gry i wywala mnie z serwera i przez następne 15 minut nie mogę wejść na serwer. Mam ten sam problem co @Nemezis ad. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Lutego 2020 #587400 Administrator Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Od kiedy takie coś występuje? Czy występuje pod koniec rundy/na początku? Jaki komunikat jest w konsoli po wyrzuceniu i gdy chcesz się ponownie na niego połączyć? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
007. Napisano 20 Lutego 2020 Autor #587402 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 20 minut temu, aquax napisał: Od kiedy takie coś występuje? Czy występuje pod koniec rundy/na początku? Jaki komunikat jest w konsoli po wyrzuceniu i gdy chcesz się ponownie na niego połączyć? Ten problem występuje od początku mojej gry tutaj ale dzisiaj wybuchlem i postanowiłem zrobić temat. Raczej w środku rundy. Failed contact to game server coś takiego. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Lutego 2020 #587413 Administrator Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jak będziesz miał taką sytuację to odpal konsolę, wpisz connect z IP serwera, wklej tutaj w temacie co się pokazało w konsoli i czy udało się wejsc na serwer Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi