SirMajor Napisano 21 Lutego 2020 #587505 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Nick: SirMajor Wiek: Rocznikowo 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy miałem Administatora serwera i sprawdzałem sie bardzo dobrze w tej funkcji Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4/5 lat z przerwami dłuższymi i krótszymi Steam / NonSteam: Niestety NS Dlaczego Ty: Chciałbym Zostać Administratorem owego serwera ponieważ dużo Graczy łamie regulamin a Adminów też nie ma zawsze także mógłbym pomóc w pilnowaniu serwerka, oraz łapaniu cheaterów. Oraz myślę ze wypełnie wszystkie obowiązki Adminstratora serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h Kontakt: Fb Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SirMajor/91.224.117.52:27140 Pozdroo 600 na rejonie Chłopaki CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Lutego 2020 #587972 Administrator Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Piszta na PW bo nikt więcej chyba by nie napisał tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi