elo elo 350 Napisano 22 Lutego 2020 #587643 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Elo, kilka osób (w tym ja) nie słyszy rsów, komunikat o piosence jest, ale jej nie słychać, np Nodi słyszy piosenkę, ja natomiast nie. @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Lutego 2020 Autor #588027 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 F5, spoko odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2020 #588036 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Naprawione/ "Masters - Nocy Malo" "CT" "Pudzian Band - Ty Mi Robisz Dobrze" "CT" "DJ SLAVIC ft Hellfield Kubanczyk - Nas nie zatrzyma" "CT" "Donguralesko - Nie ma takiej ceny" "CT" "ATB - 9PM Till I Come Silence Bootleg" "CT" "HIT 2019 Jonas Aden - Tell Me A Lie Kr8 Pawcio" "CT""KAAZE feat Nino Lucarelli - I Should Have Walked Away Extended" "CT" "Denis - Skacz Baw Pij" "TT" "KAAZE feat Nino Lucarelli - I Should Have Walked Away Extended" "CT"" "TT" "Smolasty - Raj" "TT" "Dress - No leginsy" "TT" "KSHMR KAAZE - Devil Inside Me SOUND BASS Bootleg" "TT" "Donguralesko - Muzyka Miast" "TT" "Bayer Full Marcin Miller - Szalona blondynka" "TT" "Viki Gabor - Superhero" "TT" Te obecnie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2020 #588037 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi