GoldNM Napisano 1 Marca 2020 #588680 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Nick: Gold Nova MasterWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Wysokie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7Staż w CS-sie: wysoki , nie pamiętam dokładnie Steam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Jestem doświadczonym adminem, znam wiele komend (chyba nawet więcej niż aktualni admini), gram często wieczorami i nie zawsze są admini a wtedy są osoby łamiące regulamin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie czasami 30 minut a czasami 4 godziny lecz częściej okolice 2 godzin, oczywiście nie zawsze mam jak grać Kontakt: steam Link do GameTracker'a: Gold @weave Dobra od teraz nie będę cheatować, możesz zmienić na tak @PR@SN4JPER @Zielona 9412 @Sedziaa @SECURITY @Tomq73 @ReymS @MARCIN3K @SadoS Rozpatrzył byś to już ? praktycznie każdy dał na tak a na serwerze w godzinach wieczornych dzieje się to co się dzieje (mówię o aktualnym tygodniu). Edytowane 5 Marca 2020 przez GoldNM Baba_Yaga, Rudaaaa, Tomq73 i 3 innych dodali reakcje 2 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 1 Marca 2020 #588681 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 A o mnie to już zapomniałeś Pomijając to, że się palisz to jestem na TAK +steam +gt +doświadczenie +amxx +wiek GL GoldNM, Angel_Of_Dead i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 1 Marca 2020 #588690 Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Tak +wiek + amx + steam + doświadczenie + gt + zgłasza na u@ pomaga graczom jestem na duże tak GoldNM i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 2 Marca 2020 #588708 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) Jestem na tak +amx + steam + wiek + zgłasza na u@ + gt + dużo razy mi pomogłeś Powodzenia @SadoS @SadoS @aquax Edytowane 6 Marca 2020 przez Zielona 9412 GoldNM, Angel_Of_Dead i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SECURITY Napisano 2 Marca 2020 #588725 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Jestem na tak +amx + steam + wiek + zgłasza na u@ + gt POWODZONKA :) Angel_Of_Dead i GoldNM dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReymS Napisano 2 Marca 2020 #588769 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Jestem na TAK +amx +wiek +steam +gt + Często na serwerze widziany GoldNM i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 2 Marca 2020 #588773 Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) jestem na tak -zglasza na u@ - czesto widziany na serwerze - amx -wiek powodzonka @SadoS Edytowane 7 Marca 2020 przez Tomq73 Angel_Of_Dead i GoldNM dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 3 Marca 2020 #588940 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) @GoldNM Oczywiście, że tak +wiek +wysoka kultura nie tak jak u mnie xD +steam +amx +GT +jeden z najlepszych graczy serwera (za mną) +będzie najlepszym i rzetelnym administratorem na serwerze POWODZENIA! Edytowane 3 Marca 2020 przez M@MuT Angel_Of_Dead, Baba_Yaga, MARCIN3K i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weave Napisano 4 Marca 2020 #589011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Ja za to jestem na NIE, z jednego najważniejszego powodu NA + WIEK GT STEAM Na ogromny MINUS - Lata odpalony na hpp Edytowane 4 Marca 2020 przez weave Angel_Of_Dead i GoldNM dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedziaa Napisano 4 Marca 2020 #589063 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Niee tylko nie to :DDDD Nie ma co dużo się rozpisywać jak najbardziej na TAK Powody jak wyżej. Powodzenia GoldNM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 5 Marca 2020 #589175 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Na tak +gt +steam +doświadczenie +wiek +amx +często jesteś na serwerze Powodzenia M@MuT, GoldNM, Tomq73 i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 6 Marca 2020 #589274 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Na TAK (Może nie mam nic do gadania ale jestem na TAK!) +gt +steam +doświadczenie +wiek +amx +często cię widzę na serwerze +moim zdaniem lubiany@GoldNM Po prostu kocham XD Powodzenia! Edytowane 6 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead GoldNM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Marca 2020 #589455 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi