Skocz do zawartości

PsYcI-I0

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką grubszą propozycje :) mianowicie na start chciałbym zablokować w menu broni wybrania pompy i krowy... własnie byłem na serwerze gdzie z 4 siedziało na schodach z krowami i wejść się nie dało... ale skoro nie zablokujecie tych broni to może inaczej to robic ??

+Proponuje wprowadzić sklep na serwerze zarówno dla zm jak i ludzi walutą będzie $ (smierć,zabójstwo koniec rundy)

w sklepie ludzi dodałbym takie rzeczy jak np:kamizelka,multijump (jednorazowo),granaty,krowa,pompa,lm (max1),maska anty bombkowa (jednorazowa) 

w sklepie zm np: bombka infekcyjna,szalone zombie (3-5s) ,granaty,multijump

+dodatkowo hp zm zwiekszył do 300 i po śmierci np po 5s odraza się to pozwoliło by na ciągłośc gry ale musi byc wiecej niz 1 zm :) 

To tylko moja propozycja i nie musi być zaakceptowana ale dla zombie przydała by sie jakoś pomoc do walki z krowami i pompami :D 

Edytowane przez PsYcI-I0

Co do sklepu można pomyśleć lecz musiałbym o tym porozmawiać z Aquaxem, a jeżeli chodzi o kamizelkę multijumpa, bomby infekującej i szalonego zombie nie ma to sensu, vip straci na wartości, w dodatku to nie zombie plague.

HP zombie jest zbilansowane do obrażeń zadawanych z broni, gdy jesteśmy sami w kampie to trzeba się fakt faktem natrudzić jak Ci zombie wbijają do kampy na chama.

Co do odradzania zombie można o tym pomyśleć + skrócenie rundy.

Lasery były i słabo się przyjęły graczom nie podobało się to, że ktoś sobie zalaserował kampę i nie było dojścia nawet stawiając laser jako zombie.

Czekam na wypowiedźi innych :)

Mi chodzi o to żeby zombie miało jakieś szanse z osobami co siedzą w kampach z krowami i pompami bo naprawdę czasami się nie che wbijać jak siedzą z 3 osoby i to jeszcze na jakichś schodkach 

ja tylko te rzeczy w sklepie tak porównywalnie dałem np lm kontra szalone zombie czy antymaska na bombke tak samo z hp zombi 170-200 to za mało na taką krowe bo jednym magazynkiem idzie zabic nawet z ak idzie na jednym magazynku zabic dlatego ja zwiększyłbym do 300-400 i tu chodzi jak jest wiecej osób w kampie a ty jesteś sam zombie szans wtedy nie ma...

ja wiem ze to nie plague  ale sklep z jakimis dodatkami by sie przydał za $ szczegołnie juz kiedys pisałem o granacie jakims co odrzuca to by wysraczyło 

Edytowane przez PsYcI-I0

Po to jest bunnyhop, że rozpedzasz się i wlatujesz do kampy i zarazasz wszystkich na luzie, a jeżeli są na schodkach to trzeba grać zespołowo z dwóch osób można zrobić wyrzutnie, która wyrzuca aż po samo niebo, w sumie można też wlecieć na schodki z bh. Co do krowy z jednego magazynka jeżeli wbijaja wszystkie zombie na chama można ubić 2,3,4 zombie zależności czy dają się strzelać w głowę czy w brzuch nogi.

Co do HP zwiększymy na razie do 200 i zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce 

Edytowane przez FranzMaurer

Żeby grać zespołowo trzeba ogarniać dzisiaj gościu siedział na kanapie na schodach a ja jak do debili mówiłem żeby stawali za mną to biegali po mapie... A te HP kiedy będzie bo tak te 200-300 ni jest głupim pomysłem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...