MARCIN3K Napisano 8 Marca 2020 #589627 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 @Pyrek [P] Najpierw mleko czy płatki? [O] Mleko [P] Ile najwięcej wydałeś na ubrania? [O] 200-300 zł coś koło tego [P] Kim chciałeś być w dzieciństwie [O] Jeśli Spider-Man się liczy to właśnie nim xD [P] Jak ma na imię Twoja mama? [O] Nie ważne [P] Ulubiony film/serial? [O] Harry Potter xD [P] [P] Skoro Św. Mikołaj nie istnieje to kto nam przynosi prezenty? I dlaczego rodzice każą nam wychodzić z pokoju, a jak wracamy to prezenty są pod choinką? Mają jakiś spisek z Mikołajem? [O] Jak to Święty Mikołaj nie istnieje? Rodzice to elfy Mikołaja A prezenty mają pochowane więc jak wychodzimy z pokoju to szybko je wyciągają i wkładają pod choinkę [P] Gdyby ktoś Ci zaproponował całkiem miła sumkę za UB, byłbyś w stanie przychylić się do tego? [O] No co Ty oczywiście, że nie nawet za milion $$$ xD [P] Dlaczego du*y tańczą dubstep na klipach? [O] Żeby stuleje oglądające klip ...... no sam wiesz co xD [P] Jakich nawyków chciałbyś się pozbyć? [O] Zdecydowanie za dużo przed kompem siedzę chciałbym to ograniczyć, ale coś mi nie wychodzi xD [P] W Polsce minuta trwa 60 sekund w takim razie ile trwa w Afryce? [O] Hmm podejrzewam, że tyle samo [P] Kiedy ostatnio płakałeś? [O] Codziennie płaczę jak wchodzę na COD45K i biją mnie z M4 1/5 [P] Który miesiąc ma 28 dni? [O] Żaden. [P] Na torcie jest 13 świeczek jedna zgasła ile zostało? [P] 13-1=12 (miałem 2 z matmy xD) [P] Kiedy było ostatnie spotkanie papieży? [O] Jak spotkanie skoro papież jest tylko jeden? Sam ze sobą się miał spotkać? [P] Mówi się "ręcami" czy rękoma? [O] Rękoma. [P] Na granicy Polsko-Litewskiej stoi krowa czyj jest ogon? [O] Za mało inteligentny jestem na to pytanie. @Rejk [P] Czemu masz kwiata na avatarze? [O] A czemu nie. [P] Ile masz wzrostu [O] 170cm [P] skoro lol jest zjebany itd, to czemu @Doman nadal jest nobem i tiltuje? [O] Nie wiem ja tam w LoL'u na PvB zamykam nawet XDD [P] Co sądzisz o naszej sieci? Mowa o multi-chlebku [O] Najlepsza sieć na jaką kiedykolwiek trafiłem, [P] Dlaczego nie pójdziesz na grafika. [O] A po co mi to? Chociaż jak tak bardzo chcesz to może kiedyś pójdę. [P] Rap czy trap. [O] Lubie posłuchać tego i tego. [P] @elo elo 350 czy @Rejk? [O] ten i ten @joolz [P] Lubisz mnie? [O] Oczywiście wręcz uwielbiam [P] Dlaczego kradniesz mi tematy? [O] Ja Ci kradnę tematy? Nie przypominam sobie nic takiego [P] Czy masz ulubione auto, którym chciałbyś jeździć? [O] Póki co nie. [P] Co chciałbyś w życiu osiągnąć i jakie są twoje cele? [O] Jak na razie to skończyć szkołę potem się zobaczy [P] Czy masz kobietę imię, rozmiar cycków? [O] Niestety (jeszcze) nie mam [P] Praca czy nauka? [O] Jeszcze nauka [P] Czy żubr jest polskim zwierzęciem? [O] Oczywiście XD [P] Łowisz ryby? [O] Nie, nie chcę mi się [P] Słuchasz trance? [O] Nie [P] Opisz siebie [O] Jeden wielki zje.... Nominuję @SoulMind jeśli odpowiadałeś jakoś nie dawno to sorki Pozdro Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 8 Marca 2020 #589628 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 ale krasnal MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Marca 2020 #589630 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 13 minut temu, MARCIN3K napisał: [P] @elo elo 350 czy @Rejk? [O] ten i ten Pozdrawiam MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 8 Marca 2020 #589644 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 2 godziny temu, MARCIN3K napisał: [P] Najpierw mleko czy płatki? [O] Mleko O nie, tak nie wolno 2 godziny temu, MARCIN3K napisał: [P] Na torcie jest 13 świeczek jedna zgasła ile zostało? [P] 13-1=12 (miałem 2 z matmy xD) Tu w sumie bardziej czytanie ze zrozumieniem dlaczego? Ponieważ nie ma pytania ile świeczek pali się dalej, a ile zostało, więc nadal jest 13 pomimo tego iż jedna zgasła 2 godziny temu, MARCIN3K napisał: [P] Na granicy Polsko-Litewskiej stoi krowa czyj jest ogon? [O] Za mało inteligentny jestem na to pytanie. Jak to, ogon jest krowy przecież Gites odpowiedzi, można było się uśmiać przy niektórych MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi