Rudzielec03 Napisano 8 Marca 2020 #589679 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) Imię:ŁukaszNick:✯Rudy♡Wiek:16Doświadczenie na Stanowisku Admin: Doświadczenie mam spore aktualnie posiadam 4-5 adminów.Znajomość SM 1/10: 8,5 SteamID:STEAM_0:1:502874342Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198966014413/Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.109:27165/top_players/?query=✯Ru daloby rade przymknąć oko na godziny? Znaczy szczerze tylko dlatego ze tam gram codziennie , ale czasami mam prace a także sporo cheaterów jest i trudno grac.Od kiedy grasz na serwerze: Ok 1,5 tygodniaIle dziennie grasz na serwerze: 3-8 godzin Dlaczego chcesz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem z tego powodu że , z tego co widziałem to mało administracji wbija jak już to tylko pomarańcza także jest sporo cheaterów którzy bardzo psują grę innym co jest do nie wytrzymania. Oczywiście wiem że mam za mało godzin rozumiem to ale warto spróbować. Dziękuje za szczerość. Edytowane 8 Marca 2020 przez Rudzielec03 Krystiaff dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sNaFu Napisano 9 Marca 2020 #589784 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 1. Pierwszy raz widzę twój nick... 2. Masz 10h to zdecydowanie za mało... 3. Masz 4 lub 5 adminów... nie będziesz w stanie wyrobić normy na serwerze 4. No wiek powiedzmy że ok, ale to jest jedyny "+" Jestem na "NIE". dobij trochę godzin... Zapoznaj się z graczami i z innymi adminami... Jakby góra miała brać pierwszego lepszego na administratora to byłby jeszcze większy syf. Pozdrawiam, sNaFu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oprzalekk Napisano 9 Marca 2020 #589793 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Wiek + sm + GT - Jak dla mnie na serwerze jesteś za krótko, myślę że musisz lepiej poznać się z wszystkimi i ogarnąć te godzinki. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikodemek99 Napisano 10 Marca 2020 #589882 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Wiek + Sm + GT - Jeśli chodzi o godziny to masz strasznie mało, a szczegolnie jak niedawno dolaczyles na serwer i jeszcze masz 4-5 adminow na innych serwerach wiec nie wiem czy będziesz sie wyrabiał. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futrzak6913 Napisano 10 Marca 2020 #589883 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Sprawa wygląda następująco a więc tak Nie zbyt cie kojarzę iż nie widuję cie na serwerze Wiek no ok " + " Sm no mogło by być lepiej ale wszystkiego się nauczysz " + " Co do Game-trackera lipton więc " - " Jak dla mnie poćwicz "SM" spędź więcej czasu na serwerze dopiero się zgłoś Jestem na "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Marca 2020 #589884 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Łukasz, grasz na serwerze od 1,5 tygodnia. Jest to zdecydowanie za mało, aby starać się o funkcję admina. Dodatkowo masz bardzo słabe gt. Masz przegrane około 6 godzin, a 7 jest wymagane od admina tygodniowo. Daj się lepiej poznać graczom i adminom, wbijaj częściej na serwer i pokaż, że faktycznie zależy Ci na tej randze, oraz że na nią zasługujesz. Zapraszam za 2 tygodnie. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 10 Marca 2020 #589885 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi